Stavební bouda a mobilní WC

Autor: A+K (11 příspěvků)
8. 5. 2017
5 komentářů
Stavební bouda a mobilní WC
Příspěvek stavebníka
Vzhledem k tomu, že čekáme už (snad) na poslední vyjádření, které bude hotové v pondělí, pomalu připravujeme parcelu na stavební ruch.

Už před pár měsíci jsme zjistili, že sehnat stavební buňku, která není 150 km daleko, v absolutním rozkladu nebo za nesmyslnou cenu, bude docela oříšek. Nakonec jsme narazili na prodejce garáží z Polska. No bydlet  tom nebudeme, taka jsme si řekli, že na garáž můžeme udělat výjimku a koupit polský tovar. :) Stránky jsou české, vše jsme domluvili přes email a za krásnou akční cenu 9990,- jsme objednali 3x5 garáž s pultovou střechou s křídlovým otvíráním. V ceně byla i doprava a montáž, doba dodání cca 14 dní. No garáž dorazila za 3 týdny přesně na den. Z auta v 19:11 u naší parcely (kam trefili opravdu neskutečně na to, že nemá žádné značení) vyskákali tři Poláci. Ve tmě se jen míhaly čelovky, občas někdo zakřičel nebo zaklel, když zakopl o kámen. 19:37 jsme předali peníze, k našemu údivu jsme dostali i paragon, a náklaďák vyrazil dál. :) Celkově opravdu příjemná zkušenost. Také jsme tento týden řešili, jestli budeme chodit do lesa jako zvířátka, vykopeme díru pod kadibudku a nebo objednáme mobilní wc. Poptala jsem tedy tři firmy, abychom měli přehled o cenách - Toi Toi, Johnny Servis a ta třetí byla nějaká menší místní. Původní cena za týden pronájmu s tím, že servis proběhne každé tři týdny, byla 483,-, po trošce smlouvání a konkurenčního boje jsme na 350 korunkách za týden od firmy Johnny Servis, fakturace jednou za měsíc. A nemusíme okolo toho vynákládat žádnou další energii, kterou si ušetříme na stavbu. Tak snad už brzo budeme přidávat ty opravdu stavební články.

Náklady

Název položkyCena
Stavební bouda/garáž
9 990 Kč
Dlažební kostky na vypodložení garáže 8ks
242 Kč
Celkem10 232 Kč

Galerie

Stavební bouda a mobilní WCStavební bouda a mobilní WC
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací

KaKaci Kamča&Kačka22. 8. 2017 13:28:40

Máme stejnou garáž od stejné firmy - opravdu super nám ale vyskočili jenom 2 poláci a také za 30 minut bouda stále a paragon - sice v polštině ale těch 9990,- za 3x5 metru je OK
Ukotvení jsme také řešil jen na dlaždice a roxory do země uvidíme zda přežije zimu :-)

A+K24. 5. 2017 18:42:07

Kotvení jsme nedělali, stojí na dlažebních kostkách, kdyby bylo nutné jí přemístit během stavby. Ale na strankách zmiňují i možné kotvení, můžete zkusit kouknout.

Patrik a Marcelka21. 5. 2017 12:34:53

Zdravíčko,
jak je garáž ukotvená k zemi ? Taky uvažuji o této plechové.
Děkuji

A+K9. 5. 2017 18:03:12

Garaze-levne, mají víc druhů a i různé slevové akce

Zdendisko

Zdendisko9. 5. 2017 10:55:05

Dobrý den,
Mohl bych poprosit o kontakt na prodejce garáže?
Děkuji.Zdeněk