Odměny za nákupy ve Stavebninách DEK

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
5. 5. 2016
1 komentář
Příspěvek stavebníka
Pro všechny svépomocné stavebníky jsme již v roce 2015 zajistili výhodnější podmínky na nákup stavebního materiálu v eshopu Stavebnin DEK. Slevu můžete využít v půjčovně strojů a nářadí Stavebnin DEK a nově také čerpat odměny v programu ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2016.

Pro získání výhodnější nabídky ve Stavebninách DEK, zadejte při objednávce nebo poptávce v eshopu do poznámky heslo "Prosím o objektovou slevu pro Svépomocí.cz" a svou objednávku/poptávku odešlete. V případě potřeby upřesnění či odborné pomoci s výběrem stavebního materiálu se můžete obrátit na zákaznické centrum Stavebnin DEK pomocí emailu stavebniny@dek.cz nebo telefonu 510 000 100.

Video na přání – práce se zakládací sadou

Když jsme nedávno vytvořili a zveřejnili video s postupem založení stavby na přání stavebníka, ptali jste se nás na Facebooku, zda se domluvená sleva ve Stavebninách DEK vztahuje také na půjčovnu. ANO vztahuje! Když přijdete do kterékoliv půjčovny strojů a nářadí Stavebnin DEK a požádáte o "objektovou slevu pro Svépomocí.cz" získáte automaticky 10% slevu na veškeré vybavení, které je v půjčovně fyzicky k dispozici. Sleva se tím pádem netýká například bagru.  Například pro zakládací sadu na broušené zdivo a digitální nivelační přístroj se standardním stativem, znamená úspora slevu na jednodenním půjčovném přes 100 Kč. PŮJČOVNÉ NA 1 DEN: Zakládací sada 300 Kč 270 Kč + digitální nivelační přístroj 725 Kč 652,5 Kč bez DPH.

Věrnostní program pro registrované stavebníky

V období 18. 4. – 17. 6. 2016 probíhá ve Stavebninách DEK věrnostní program pro registrované zákazníky nazvaný ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2016. Za nákupy stavebního materiálu získáváte body, které pak můžete proměnit například za kvalitní outdoorové vybavení COLEMAN, špičkové nářadí BOSCH, lahodná vína z Itálie nebo poukazy na dovolenou se STUDENT AGENCY. Přehled produktů, za které získáváte věrnostní body, najdete na této stránce >> Důležité ovšem je, že probíhající věrnostní program nemá vliv na ceny stavebních materiálů ani domluvenou slevu pro svépomocné stavebníky. Jednoduše nakupujete za výhodné ceny, na které jste zvyklí a navíc sbíráte věrnostní body do programu ŠTĚDRÁ DOVOLENÁ 2016. Podívejte se na kompletní přehled odměn.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama