pracovní postup

Zateplení fasády svépomocí

Zateplení fasády svépomocí

Zateplení fasády je časově i technologicky náročné. Doporučení je tedy přenechat provedení specializovaným firmám. V případě, že jej chcete provést sami, ukážeme vám jak na to.
Zateplení střechy minerální vlnou svépomocí

Zateplení střechy minerální vlnou svépomocí

Střecha je z pohledu tepelných ztrát kritickým místem, bez izolace jí uniká až 30 % veškerého tepla. V Čechách a na Moravě dominuje zastřešení domu šikmou střechou. Jde o tradici místního stavitelství, která také umožňuje využít podkroví k bydlení.
Přednáška: Jak se dělá dům svépomocí

Přednáška: Jak se dělá dům svépomocí

FOR ARCH 2011 – 3. DEN   Ve spolupráci s projektantem Martinem Perlíkem se dnes v sále číslo 2 uskutečnila přednáška s názvem „Jak se dělá dům svépomocí“.
Rekonstrukce střechy - jak na to?

Rekonstrukce střechy - jak na to?

Vše by mělo samozřejmě začít pravidelnou revizí Vaší střechy, která odhalí větší či menší závady. Zima se rychle blíží a především v tomto období střechy trpí nejvíc. Pokud jste tedy na jaře střechu neprohlédli, na nic nečekejte a udělejte to nyní.
Reklama
Postavte si dům z "LEGA"

VIDEO: Postavte si dům z "LEGA"

Stavební systém Thermomur je špičková stavební technologie, založena na systému tzv. ztraceného bednění, kdy je výstavba realizována pomocí dutých polystyrenových tvárnic ze speciálního polystyrenu, podobajících se zvětšeným prvkům dětské stavebnice LEGO.
Reklama
Nejnovější příspěvky na webu