Stavba – léto

Autor: Lukáš a Bětka (10 příspěvků)
Kategorie: Kanalizace a ČOV
6. 11. 2009
0 komentářů
Stavba – léto
Příspěvek stavebníka
Poslední dobou jsme ty příspěvky sem trochu flákali. To se ale nedá říct o práci na stavbě. Takže abychom dohnali resty, tak se nyní vrátíme k pracem v létě, i když se toho až ta moc vzhledem k organizačním důvodům udělat nestihlo. Zato po celý podzim jsme se nezastavili, ale nepředbíhejme, o tom až příště.

Takže co se týká července a srpna, tak se pouze pokryla střecha – o tom se myslím není třeba až tak rozepisovat, postup je stejný jako všude jinde ) Takže spíš jen obrazová dokumentace. Jen pro upřesnění, i když už to bylo zmíněno v posledním příspěvku, střešní tašku jsme vybrali od Tondachu (jiná než pálená nepřicházela v úvahu), konkrétně se jedná o Polku 13 – v červené engobě. Jen technická poznámka  - poslední řada tašek z jedné strany střechy bude doplněna taškami, které se sundají po osazení střešního okna.

V srpnu jsme pak ještě zbudovali vlastními silami kanalizační přípojku, u které taky není moc co popisovat: bagr vykopal, my položili, napojili a obsypali pískem a bagr zahrabal.  Více už na fotkách.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lukáš a Bětka
Lukáš a Bětka (10 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama