ZALOŽENÍ STAVBY

Autor: Iva a Lukáš (10 příspěvků)
17. 9. 2013
8 komentářů
ZALOŽENÍ STAVBY
Příspěvek stavebníka
Tak založení bylo objednané na neděli 8.9.2013, ale osud tomu chtěl a cca v půl dvanácté mi dneska do práce volal přítel, že má pro mě jednu špatnou a druhou dobrou zprávu..ta první byla, že nic nestíhá a ta druhá, že nám pánové přijedou založit už dneska (7.9. - sobota), za 2 hodiny jsme se měli sejít na stavbě...

No co se dalo dělat, ve dvanáct jsem vyrazila směrem domů, cesta mi trvala z práce cca půl hodiny (dojíždím 20km) - akorát jsem zasedla ke stolu k jídlu k obědu, cca po 20 minutách přišel přítel, v rychlosti do sebe naházel oběd a já mezitím šla s tchánem (budoucím :-D) nakládat míchačku a ještě potřebné věci do auta.

Pak se nasedlo do aut a vyrazilo se směr stavba.

Tam se začalo připravovat - nářadí, kabely, míchačka...atd..soused byl tak laskavý, že jsme si od něj mohli natáhnout kabel na elektriku (kvůli míchačce).

Reklama

Kluci na zakládání přijeli asi po hodince, takže to tak hezky vyšlo, vrhli se na oměření bodů, ověřovali jsme pravé úhly a začala se míchat malta, která se pak usazovala v ten den narychlo vyrobené zakládací sady (chlapi to ale velmi pochvalovali, takže jsme jim ho po skončení založení, až ho nebudeme potřebovat, přišlíbili :-))

No jo, prostě přítel je koumák :) ta zakládací sada byla fakt super (šlo to s ní velmi rychle-doporučuji všem!), jen jsem koukala, jak se na ní postavila lať s přijímačem, co je k niveláku, pomocí šroubů se redukovala výška a hlídala se pak rovina pomocí vodováhy.

Práce to byla krásná a rychlá, stačili by bohatě 3 lidi, pak už jsme se tam jen pletli...tři hodinky a měli jsme hotovo :)

Reklama

Náklady byly nulové.

Zítra si jdeme ozkoušet zdění na pěnu :-))))

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Iva a Lukáš
Iva a Lukáš (10 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama