Přemýšlíte o sprchovém koutě?

Autor: Xella (6 příspěvků)
Kategorie: Koupelna a WC
28. 8. 2012
0 komentářů
Přemýšlíte o sprchovém koutě?
Komerční
Velkým trendem současných moderních koupelen jsou zděné sprchové kouty v různém provedení. Některé jsou s vaničkami, jiné bez nich, někdo preferuje sprchový kout s klasickými skleněnými dveřmi.

Najdou se ale i takoví, kteří dvířka ve sprše nepotřebují vůbec. Fantazii se prostě meze nekladou a vzhledem k široké nabídce materiálů na trhu si své přání může splnit opravdu každý. A co víc, velmi rychle, jednoduše a s minimálními náklady!

Nebojte se být originální, experimentujte!

Na stavbu či rekonstrukci sprchového koutu doporučujeme využít speciální prvek – Ytong obloukovou tvárnici. Ta je vyrobena z autoklavovaného pórobetonu a je perfektním prvkem na kreativní úpravu interiérů.

Systém obloukových tvárnic Ytong nabízí vynikající řešení na rychlé vytvoření například spirálové sprchy ve welness oáze nebo obloukového sprchového koutu, stejně dobře je ale použitelný i mimo koupelnu. Obloukové tvárnice Ytong můžete využít také při zdění komína na okrouhlou kachlovou pec, půlkruhový interiérový dělící prvek a podobně.

S Ytongem snadno a rychle!

S obloukovými tvárnicemi Ytong se pracuje stejně dobře jako s obyčejnými příčkovými tvárnicemi Ytong. Jedinou zvláštností je vkládání sklotextilní síťky do každé ložní škáry v místě změny poloměru stěny. V tomto místě není možné tvárnice převázat, proto musí funkci vazby převzít síťka.

Není to ale nic těžkého a takový postup zvládne každý zedník nebo šikovný domácí kutil. Více informací je k dispozici na http://www.ytong.cz/.

Rádi vám poradíme také na informační lince 800 828 828; zdarma pondělí až pátek 8.00 – 16.00 hod.

Galerie

Přemýšlíte o sprchovém koutě?Přemýšlíte o sprchovém koutě?
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama