Využijte jedinečnou jarní slevu 45 % na cihly Porotherm a získejte navíc první řadu cihel ZDARMA

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
8. 4. 2024
0 komentářů
Využijte jedinečnou jarní slevu 45 % na cihly Porotherm a získejte navíc první řadu cihel ZDARMA
Komerční

Jaro a stavba, to jde k sobě. Porotherm od Wienerbergeru proto přichází se skvělou jarní akcí pro svépomovníky – SLEVA 45 % NA CIHLY POROTHERM A NAVÍC BONUS AŽ 50 000 KČ! Pravidla jsou jednoduchá. Vyberte si pořádné zdivo Porotherm se slevou 45 % a jako bonus získáte první řadu cihel zdarma v hodnotě až 50 000 Kč.

Podmínky akce

Stavíte svépomocí rodinný dům? Pak je jarní akce právě pro vás. Pro získání slevy 45 % a první řady soklových cihel zdarma stačí vyplnit formulář. Neotálejte však dlouho, tato akce platí pouze do 30. 4. 2024.

Registrace je možná pouze ke stavbě rodinného domu na území České republiky. Aby bylo možné získat první řadu soklových cihel zdarma, volte jednovrstvé zdivo z řady Porotherm T Profi nebo T Profi Dryfix. Podrobné znění pravidel najdete na stránce jarní akce.

Nezmeškejte jedinečnou příležitost postavit pořádný dům pro několik generací s Wienerbergerem! Vyplňte formulář a získejte slevu 45 % na cihly Porotherm a první řadu soklových cihel zdarma. Stavte s jistotou a ušetřete navíc až 50 000 Kč. Více informací a další probíhající akce najdete na wienerberger.cz/akce.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama