Veletrh úspor v Uherském Hradišti

Autor: Omnis.cz (16 příspěvků)
4. 3. 2024
0 komentářů
Veletrh úspor v Uherském Hradišti
Komerční

Výstava je určena nejen stavebníkům, stavebním firmám, ale i široké veřejnosti, která chce být informována o moderním způsobu bydlení, být „IN“ a zjistit, jak je možné uspořit energie. Na veletrhu se představí více než 75 firem, z toho 50 firem přímo ve svých výstavních expozicích.

Veletrh úspor v Uherském Hradišti

Úsporu tepla lze zajistit i výměnou oken a dveří za moderní plastová nebo ALU, využitím vinylové podlahové krytiny, zateplením půdních prostor a sanací krovů. Mezi zajímavosti se řadí i nabídka mobilních modulárních domů z ekomateriálů. V nabídce služeb nebudou chybět práce vodo – topo – instalace nebo fasádní práce.

S přicházejícím jarem kutily zaujme zahradní nábytek, zahradnické nůžky, nářadí a lepidla. Nejen dům, ale i moderní kuchyň lze oživit praktickými mixéry, žehličkami, nerezovým nádobím, čistícími a impregnačními prostředky, které budou na výstavě k dispozici.

Veletrh úspor v Uherském Hradišti

Veletrh doprovází přednášky na téma přínosu tepelného čerpadla a fotovoltaiky. Zkušenosti uživatelů, výsledky měření nákladů na pořízení a provoz, energetická návratnost. Jak lze zkombinovat tepelné čerpadlo a fotovoltaikou a využití dotací. Neméně zajímavé téma otázka rekuperace pro zdravé bydlení a snížení nákladů na bydlení.

Dalším tématem doprovodného programu je řešení vysokých cen ve stavebnictví využitím modulárních staveb. Pro ty, co chystají koupit pozemek je připravena přednáška na téma geopatogenních zón a zdravého bydlení.

Veletrh úspor v Uherském Hradišti

Udělejte si čas a přijďte se o víkendu 9. – 10. března inspirovat na stavební veletrh do Uherského Hradiště, nakupte drobné výrobky, poraďte se s odborníky, vyslechněte si přednáškynačerpejte informace. Losujte o zlatou cihličku.
Více informací naleznete na www.omnis.cz

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Omnis.cz (16 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací