Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!

Autor: Složsito.cz (1 příspěvek)
26. 9. 2023
0 komentářů
Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!
Komerční

Vestavěnou skříň na míru zná asi každý. Mezi její hlavní výhody patří efektivní využití úložného prostoru a hlavně to, že si ji můžete navrhnout přesně tak, jak potřebujete. Ale co takhle si ji i postavit sám a ještě ušetřit? Vestavěná skříň od Složsito.cz tohle vše vyřeší.

Proč vestavěná skříň svépomocí?

Prvním již zmíněným důvodem je nízká cena, která se však neodrazí v kvalitě finální skříně. Ušetříte díky tomu, že si ji postavíte sami, což je jednoduché a není čeho se obávat.

Velká část našich zákazníků si přála levnější vestavěnou skříň s tím, že si ji sami zaměří a postaví, a proto vznikl projekt Složsito.cz

Oproti typizovaným skříním, které koupíte v různých obchodech, mají skříně od firmy slozsito.cz tu výhodu, že jsou skutečně na míru. Využijete na maximum volný prostor a nezůstanou vám plonková místa. Jestliže si nejste jisti uspořádáním nebo materiály, tak můžete navštívit vzorkovou prodejnu na adrese: Kosmická 747/21, Praha 4, kde vám kolegyně ochotně poradí.

Jak slozsito.cz ve zkratce funguje?

  • Zaměříte si prostor

  • Objednáte vaši skříň

Navrhnete si Vaši skříň v intuitivním 3D konfigurátoru a objednáte ji.

  • My vám ji vyrobíme

Skříň vyrobíme a dopravíme po Praze a okolí zdarma. Nebo si ji vyzvednete sami.

  • Sami si ji složíte a ušetříte

Skříň si jednoduše složíte podle návodu a ušetříte spoustu peněz.

Jaké skříně si můžu objednat?

V nabídce máme vestavěné skříně s posuvnými dveřmi, vestavěné skříně s pantovými dveřmi, samostatné vnitřky skříní – korpusy pro šatny a samostatné posuvné dveře pro zakrytí výklenků.

Jak probíhá celý proces?

Zaměření - celé to začíná tím, že si skříň zaměříte. Díky videonávodu na webu slozsito.cz to bude hračka. Poradíme vám s měřením metrem, ale i laserovým dálkoměrem.

Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!

3D návrhář - potom realizujete své představy v 3D návrháři, kde zadáte, jak velká bude vaše skříň, kolik bude mít modulů, jaké použijete materiály nebo jestli bude mít posuvné, či klasické pantové dveře. Návrhář je velmi intuitivní a díky 3D náhledu vestavěné skříně uvidíte, jak vaše skříň bude reálně vypadat a kolik bude stát.

Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!

Dodání stavebnice

Po rekapitulaci a odeslání vaší poptávky vás bude telefonicky kontaktovat kolegyně z péče o zákazníky. Po kontrole všech parametrů a zaplacení zálohy se začne skříň vyrábět a do 14ti dnů ji budete mít doma. Stavebnici vestavěné skříně vám zavezeme, nebo si ji vyzvednete sami. Po Praze a do vzdálenosti 50km od centra Prahy je dodání skříně zdarma, pro ostatní regiony podle domluvy.

V balení naleznete:

  • Díly skříně (dveře, police, šatní tyč, boky, zásuvky…)

  • Spojovací materiál (držáky, vruty, kolíky, excentry, …)

  • Montážní návod, seznam dodaných dílů a fakturu.

  • Zásuvky jsou již smontované v kontejneru, který jen vložíte do daného prostoru.

Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!

Montáž skříně

Teď nastává finální fáze, kdy si celou skříň postavíte. Budete potřebovat jen klasický křížový šroubovák (akušroubovák), vrtačku a schůdky. Tady vám zase značně ušetří práci videonávody, nebo přiložený návod a vestavěná skříň svépomocí bude hotová za pár okamžiků.

Vestavěná skříň svépomocí levně a kvalitně? Víme, jak na to!

Na závěr

Na všechny skříně je klasická 2 letá záruka a Složsito.cz poskytuje záruční i pozáruční servis. Jsme česká firma, takže nehrozí problémy se zárukou. Pokud byste měli jakékoliv dotazy, tak neváhejte a podívejte se na naše webové stránky slozsito.cz. Naleznete tam všechny důležité informace. Nebo nám napište, budeme jenom rádi.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Složsito.cz
Složsito.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Kontakty na autora
www.slozsito.cz733 600 080
Kosmická 747/21, 149 00 Praha 4
Poslat poptávku
 Složsito.cz s.r.o.

Složsito.cz s.r.o.

733 600 080

Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama