Výprodeje nekončí – největší slevy na svítidla právě teď!

Autor: RÁJ SVÍTIDEL (7 příspěvků)
25. 1. 2012
0 komentářů
Výprodeje nekončí – největší slevy na svítidla právě teď!
Příspěvek stavebníka
Již od prvního týdne tohoto roku prodáváme svítidla, která jsme naskladnili před Vánoci a zcela nevyprodali se slevami, jako kompletní povánoční výprodej. Právě nyní můžete nakupovat svítidla a osvětlení se slevou až -67%!!! Zbývají nám již jen poslední kusy a slevy, které jsou nyní se již nebudou opakovat!

  

Je stále z čeho vybírat?

V naší výprodejové nabídce stále naleznete celou škálu svítidel. Ať už hledáte interiérová bodová, stropní či nástěnná svítidla, která poslouží jako centrlální osvětlení Vašich místností nebo víceméně doplňkové účelné osvětlení v podobě stojací lampy či stolní lampičky anebo v případě, že chcete osvětlit svůj dům nebo příjezdovou cestu, ke kterému pomůže venkovní osvětlení ...potom můžeme sloužit.   Veškerá nabízená svítidla jsou nová, zcela nepoužitá s plnou záruční dobou 2 roky a v originálním balení. Pro představu, že nejde pouze o nepotřebné typy svítidel, ale o kvalitní a moderní svítidla, uvádíme dva produkty:

Svítidlo venkovní Massive 15211/42/10

Kvalitní a moderní venkovní svítidlo s prvky retro a originální povrchovou úpravou s realistickou „patinou“. Svítidlo splňuje normu IP44, tedy dostatečnou ochranu proti povětrnostním vlivům, jako je zvýšená vlhkost a stříkající voda, což jej plně určuje do venkovních prostor. Toto svítidlo vynikajícími parametry výkon/cena a jedná se o jednu z nejvýhodnějších investic do venkovního osvětlení. Svítidlo lze zároveň kombinovat s designově obdobným závěsným svítidlem. Celková sleva na toto svítidlo v našem obchodě je -36%.

Reklama

Svítidlo závěsné Massive 41820/48/10

Závěsné interiérové svítidlo pro vytvoření centrálního osvětlení, jde o svítidlo standartní řady výrobce Massive s výborným poměrem výkon/cena. Svítidlo obsahuje standartní patici pro světelný  zdroj (E27), díky které je možné použít jak standartní žárovku, tak úsporku, ale i moderní LED zdroj s patřičným závitem.

Uspějí jen Ti nejrychlejší!

Nabídka svítidel ve výprodeji je však daleko větší a protože jde o poslední kusy, je potřeba v případě zájmu postupovat co nejrychleji. Slevy až 67%, čekají na Vás! Vybírejte a nakupujte na www.rajsvitidel.cz/akce.

Galerie

Výprodeje nekončí – největší slevy na svítidla právě teď!Výprodeje nekončí – největší slevy na svítidla právě teď!
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
RÁJ SVÍTIDEL (7 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací