Proč jsme se rozhodli stavět?

Autor: Aneta a Jirka (4 příspěvky)
13. 1. 2012
0 komentářů
Proč jsme se rozhodli stavět?
Příspěvek stavebníka
Pro bydlení v domečku jsme již byli rozhodnuti téměř od začátku, co jsme s Jirkou spolu. Prozatím bydlíme společně v bytě 3+1, který Jirka dostal. Z tohoto důvodu jsme opravdu neváhali, navíc když se nám naskytl pozemek od dědy. Nebylo co řešit a my se začali těšit, až budeme mít co na práci:-)

Pro koho a pro co jsme se rozhodli?

Z důvodu, že Jirkův taťka má dobré zkušenosti se stavební firmou Futur, jsme neváhali zkontaktovat tuto firmu a domluvit si schůzku. Vše probíhalo naprosto výborně, vše bylo rychlé. Vybrali jsme si od této firmy domeček s názvem Kristýna (viz.příloha) s tím, že si od firmy necháme postavit obvodové zdi a schody. Stavba bude postavena systémem Durisol (viz příloha). Základovou desku budeme dělat svépomocí, ostatní, jako je střecha, okna, elektrika apod....na to máme známé a rodinu :-)

Stavba kadibudky

Mezitím, co po Vánocích čekáme na různá vyjádření a povolení, jsme usoudili, že první důležitou věc, kterou vyrobíme, bude kadibudka. Rozjeli jsme se proto do obchodu, kde jsme nakoupili prkna, palubky, panty, šrouby, apod. a se stavbou jsme začali. Usoudili jsme, že bude stačit rozměr 1m x 0,8m x 2m...a stačí...je i celkem převeliká, by se dalo říct :-)

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Aneta a Jirka
Aneta a Jirka (4 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama