Stavba plotu

Autor: Viktor a Vendy (15 příspěvků)
Kategorie: Oplocení pozemku
19. 7. 2012
0 komentářů
Stavba plotu
Příspěvek stavebníka
Stavba plotu jsem uznal za nejhorší práci na stavbě. Na to, jak jsou cihly malé tak jsou teda fakt těžké a navíc nejsou přesné.

Nákup betonových cihel proběhl ve Zlosyni u Kralup. Cena za kus 500x150x250 je 29,50 Kč. A navíc tam měli ve výprodeji obrubníky v půlmetrové délce za 12.- za kus. Bagr si řek asi 3tis, ale sra.. se stím skoro celý den a navíc zasypal nasázené melouny.

Následně se podsypávalo pískem a skládání cihel do výkopu byla fakt smrt. Druhá řada už šla. Do každé řady se položily roksory a na sloupky do každé díry dva. Nevěřil jsem, kolik se vejde betonu do takhle uzkých cihel.

Na šedesát metrů plotu přišlo skoro 60pytlů cementu. Celý plot po vybetonování se natáhl lepidlem a perlinkou a následně vyštukoval venkovním keraštukem. Železo na brány a branky jsem nakoupil ve Feroně, ale časově to nevyšlo, tak příště. Dřevo již bylo nějäký čas složené na terase u rodičů. Tak jsem si udělal jeden den čas a prohnali jsme to hoblovkou. Nátěr jsme zvolili stejný jako na boudě (Johnstone-antik pine).

Reklama

Jak už jsem psal, nejhorší práce je za náma, není to nejhezčí plot a pro nás hraje cena docela zásadní roli a momentálně jsme již utratili rovný milion.

Stavbě zdar

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Viktor a Vendy
Viktor a Vendy (15 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama