15 tipů, jak začít jinak a lépe!

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
12. 6. 2019
1 komentář
15 tipů, jak začít jinak a lépe!
Redakční článek
Často se setkávám s dotazy, co bych dnes udělal na našem domě jinak. A protože vím, jaké to je stát na začátku jen s prázdným papírem, rozhodl jsem se shrnout ty nejzásadnější věci, které bych znovu udělal v projektu rodinného domu jinak. Věřím, že tento elektronický dokument pomůže všem, kteří právě stojí na onom začátku a přemýšlí, jak svůj vysněný dům navrhnout co nejlépe. Stáhněte si jej zdarma.

15 věcí, které bych dnes udělal jinak

Každá kapitola nese název části projektu, se kterou bych si s dnešními znalostmi poradil jiným způsobem. Jedná se například o rovné schody, příliš velkou vstupní halu, umístění dešťové nádrže, větší otvor na půdu atd. Všechny kapitoly jsou doplněny fotografiemi ze stavby. Pokud vás zajímá průběh celé stavby, sledujte projekt Svépomocí ŽIVĚ. >>> STÁHNOUT PDF DOKUMENT <<<

15 tipů, jak začít jinak a lépe!

Do čeho se pustím znovu, aneb mé ozkoušené tipy

V dokumentu 15 věcí, které bych dnes udělal v projektu jinak najdete ale také moje doporučení a ozkoušené tipy, co se při stavbě povedlo. Například spižírna v kuchyni. Do spíže, pro kterou se mezi návštěvami vžil název tajná místnost, se totiž vchází vchodem ukrytým za kuchyňskými skříňkami. Je to velmi prakticky uložené místo, a to nejen z estetického hlediska.

Reklama

Neobcházejte projektovou dokumentaci

Jedna rada, kterou mohu doporučit pro každou stavební etapu: 

Při stavbě se držte projektu a postup konzultujte s projektantem či jinými odborníky! Obcházení projektové dokumentace považuji za velmi hrubou stavební chybu, ke které by zejména na stavbách budovaných svépomocí nemělo nikdy docházet.
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama