Projekt a stavební řízení

Autor: Lenka a Pavel (9 příspěvků)
9. 9. 2010
5 komentářů
Projekt a stavební řízení
Příspěvek stavebníka
Projekt našeho domečku jsme zadávali našemu projektantovi v lednu 2010, po velkém špekulování a vymýšlení, jak to vůbec chcemea hlavně, jak správně dům usadit. Už mě z toho po týdnu bolela hlava :-) Celý projekt byl hotov v červnu.

Pro mne bylo nejdůležitější, abych měla nahoře, kde budou mít děti pokojíky, velikananánskou šatnu. Nakonec bude mít každý pokojík svou šatnu, což není  taky na škodu, protože až nás postihne puberta, tak se aspoň v jedné šatně puberťáci nebudou dohadovat, kdo tam kdy a jak dlouho zrovna bude. A pak hodlám „kecat“ do mojí kuchyně, jinak ve všem ostatním důvěřuji mému šikovnému manžílkovi.

Jediné, co se nám na projektu vůbec nelíbilo, byla jeho cena :-(

Jinak si myslím, byl celkem v pořádku. Projekt jsem jen tak ofotila, takže kvalita nic moc. Taky mohl být na CD, když už nás to stálo takový prachy.

Reklama

V lednu jsme vše začali plánovat a v červenci bylo stavební povolení (které taky nebylo nejlevnější) na světě. Ani jsme tomu už nevěřili, protože náš pozemek je na louce, která není zatím ani určená ke stavění a kdybychom měli čekat na změnu územního plánu, tak by jsme asi čekali minimálně 2 roky. Proto se nám všechno okolo stavebního projektu a povolení tak prodražilo. Snad ušetříme jinde. Celková částka bez hrábnutí do země je opravdu šílená, možná by mě trošku utěšilo, kdyby se tu našel někdo, kdo se k naší částce v tomto stádiu stavby alespoň trošku přiblíží :-)

Projekt domu v plné velikosti (otevírá se v novém okně) Situace - parcela Projekt - přízemí Projekt - patro

Galerie

Projekt a stavební řízeníProjekt a stavební řízeníProjekt a stavební řízení
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Lenka a Pavel
Lenka a Pavel (9 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama