Pět kroků k vaší nové koupelně ve studiu Ptáček

Autor: Koupelny-ptacek.cz (1 příspěvek)
Kategorie: Koupelna a WC
6. 11. 2014
0 komentářů
Pět kroků k vaší nové koupelně ve studiu Ptáček
Příspěvek stavebníka
PTÁČEK - velkoobchod, a.s. je česká, dynamicky se rozvíjející společnost. Je největším odborným velkoobchodem v oblasti TOPENÍ - PLYN - VODA - INŽENÝRSKÉ SÍTĚ - SANITA. Od svého založení v roce 1992 nabízí prodej ve stále se rozšiřující síti poboček po celé České republice a Slovensku.

Součástí naší rozsáhlé prodejní sítě jsou specializovaná koupelnová studia, jejichž úkolem je pomocí odborného personálu poskytnout zákazníkům komplexní péči a kvalitní výrobky. Snažíme se nabídnout nejširší sortiment ve všech cenových úrovních, s velkým výběrem domácích i zahraničních značek, včetně aktuálních novinek. Studia koupelen prezentují širokou nabídku z oblasti sanitární keramiky, obkladů a dlažeb, baterií a doplňků. V současnosti společnost provozuje více než čtyři desítky koupelnových studií v ČR a SR a další se připravují. Studia v brněnském M-Paláci, Praze-Jinočanech, Praze-Podolí a Praze-Černém Mostě se svou plochou až 1.400 m2 patří mezi největší koupelnová studia v ČR. Studio koupelen Ptáček – Sykora Home v Praze-Vysočanech je zaměřeno na VIP klientelu a nabízí především designové novinky

Rozhodli jste se pro novou koupelnu nebo rekonstrukci té současné? Zaujala vás naše nabídka a chcete svou koupelnu realizovat s námi? Právě pro vás uvádíme, jak postupovat krok za krokem.

1. KROK | SCHŮZKA

Kontaktujte nás telefonicky nebo e-mailem a sjednejte si termín první schůzky. Budeme připraveni se vám plně věnovat. Kromě více či méně konkrétních představ, jak by měla vaše budoucí koupelna vypadat, je důležité mít s sebou dispozici prostoru budoucí koupelny.

Reklama

Tyto údaje mohou mít formu projektové dokumentace, výkresu se zaměřením koupelny nebo pouhého náčrtku prostoru s rozměry. Důležitý je nejen půdorys, ale také výška stěn, umístění oken a dveří, případně zkosení u podkrovních prostor. Pokud jsou již pevně dány rozvody topení a vody, bude dobré s nimi od začátku počítat.

Určitě ale nezapomeňte vzít s sebou partnera či partnerku, vždyť koupelnu budete stejně jako ostatní místnosti sdílet společně.

2. KROK | NÁPAD

Před samotným návrhem koupelny je třeba řešit technické provedení samotné koupelny – to nechte na nás. Pokud se na zaměření necítíte, rádi vám pomůžeme. Náš specialista zohlední vaše požadavky a představy, promyslí optimální rozmístění zařizovacích předmětů včetně spotřebičů. Pro dokonalé sladění koupelny, včetně navázání na pojetí ostatních místností a celkovou koncepci vašeho domu či bytu, jsme připraveni zajistit vám i přítomnost architekta.

Reklama

Realizace deseti tisíc koupelen ročně a spolupráce s renomovanými výrobci nám umožnuje přehled o možnostech řešení vaší koupelny.

3. KROK | NÁVRH

Náš specialista s vámi dohodne dispoziční řešení, nabídne obklady a dlažby a vybere vhodné zařizovací předměty (sanitární keramiku, vanu, sprchový kout či box, armatury, koupelnový nábytek a doplňky) ve všech cenových úrovních. Nabídne vám různé varianty stylu od klasiky pres retro až po designové novinky. Nejen design ale i funkčnost a praktičnost zpříjemní užívání a úklid celé koupelny. Vizualizační program Visoft vám umožní vše vidět ve 3D náhledech na monitoru.

4. KROK | DOKUMENTACE

Společně s finálním 3D návrhem dostanete i tzv. kladečský plán, tedy podklad pro realizaci obkladačských prací. Součástí bude i technická zpráva – doporučené materiály, izolace, lišty, spárovací hmoty atd. Samozřejmostí je položkový výpis sortimentu s nabídkou přímo pro vás. I pro laika pak na stavbě bude kontrola stavebních prací a montáže vybraných výrobků jednodušší.

Reklama

Vše perfektně připraveno pro realizaci.

5. KROK | REALIZACE

Když jsme se dostali až sem, čeká nás realizace, samozřejmě po dodání vybraného zboží na vaši stavbu ZDARMA. Protože kvalitní zboží, ať už se jedná o zařizovací předměty nebo obklady, vyžaduje často profesionální montáž, spolupracujeme s radou prověřených montážních a obkladačských firem a ty vám provedou vlastní realizaci dle vašich představ. Realizace prověřenými firmami vám zajistí nejen kvalitní montáž a profesionální výsledný vzhled vaší koupelny, ale i kompletní záruku na celé dílo, v mnoha případech rozšířenou záruku až na 30 let. A pokud byste potřebovali poradit i s rozvody topení, zajistíme prostřednictvím našich specialistů v našich velkoobchodních pobočkách i dodávky a servis v této oblasti. Rádi vám představíme naše návrhy a následné realizace.

DALŠÍ KROK JE TEĎ NA VÁS… RÁDI VÁS PŘIVÍTÁME V NAŠICH KOUPELNOVÝCH STUDIÍCH.

Galerie

Pět kroků k vaší nové koupelně ve studiu PtáčekPět kroků k vaší nové koupelně ve studiu PtáčekPět kroků k vaší nové koupelně ve studiu PtáčekPět kroků k vaší nové koupelně ve studiu Ptáček
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Koupelny-ptacek.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama