Okna a vnitřní práce

Autor: Radka a Michal (8 příspěvků)
9. 1. 2014
1 komentář
Okna a vnitřní práce
Příspěvek stavebníka
Po realizaci střechy jsme provedli hydroizolace spodního patra domu a po montáži oken se realizovala ZTI -zdravotechnická instalace (voda+kanalizace) a elektroinstalace.

Po mnoha pokusech jsme nakonec dostali reference od našeho kamaráda Míry (děkujeme Mirku:o) na firmu Macom Trade, s. r. o. (www.macom-trade.cz) na pana Pajdu 603 152 889, který nám doporučil zaručeně česká dřevěná okna TWW od skupiny Window Holding.

S montáží a kvalitou prací jsme byli spokojeni, organizace byla přímo ukázková a vše bylo v domluveném termínu realizováno. I tady jsme díky skeletu ušetřili - okna i venkovní dveře se montovaly přímo do skeletu a nebylo tedy zapotřebí žádných překladů. Provedla se dozdívka pod okny a mohly se započít vnitřní práce.

Po provedení ZTI, která již nebyla tak bezproblémová, proběhla příprava pro kapilární vytápění. Příprava pro kapilární vytápění spočívala v nalepení polystyrenu a natažení betonkontaktu. Části skeletu byly zaizolovány polystyrenem a srovnány se zdivem.

Reklama

V další fázi se realizovala elektroinstalace. Pro elektroinstalaci jsme vybrali pana Vargu 775 630 948 a opět musíme po zkušenostech říct, že velice dobře. Pan Varga je samostatný a velice pracovitý, jeho zkušenosti a pečlivost nám ušetřili čas a peníze. V klidu a ochotně poradí a s jeho čistou prací a přístupem jsme spokojeni.

Nakonec proběhla realizace sádrokartonových podhledů, které prováděl pan Lidický  604 845 594. Pan Lidický a jeho parta jsou zruční profesionálové, kteří pracují rychle, přesně a kvalitně. Vyšli nám maximálně vstříc jak s termínem tak i s cenou. Mezi stropem pod terasou a střechou byla vložena parotěsná folie a tepelná izolace z minerální vaty.

A to byl konec léta :o) a započali se práce na instalaci kapilárního vytápění... ale o tom v posledním článku „Kapilární vytápění, podlaha a omítky“.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Radka a Michal
Radka a Michal (8 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama