Rekonstrukce únor 2015

Autor: Honza a Iveta (11 příspěvků)
17. 3. 2015
0 komentářů
Rekonstrukce únor 2015
Příspěvek stavebníka
Do rekonstrukce jsme se pustili nedávno, v únoru 2015. Zatím "běháme" od jedné práce k druhé, aby se udělalo to nejnutnější a abysme měli změnu a nedělali stále to samé.

Vzhledem k časové (a fyzické) vytíženosti jsme tam byli prozatím třikrát. Ale neztrácíme elán a nadšení, snad nám to ještě dlouho vydrží. Popohání nás to, že pokaždé, když tam jedeme uděláme kus práce, který je při odjezdu vidět.

Poprvé jsme "klofali" stěnu, a obouchali jsme víc než 13m2 omítky. Když jsem zjistil, že máme ještě 120m2 před sebou, tak jsem měl smíšené pocity :-D.

Podruhé jsem vyspravil mírně prohnutou střechu, kdyby tam náhodou zatýkalo, tak ať má voda útrum. Obouchali další část omítek v první místnosti a začali druhou místnost a pokáceli jsme strom na zahradě.

Reklama

Potřetí, to bylo venku už mírně teplejší počasí, jsme se pustili do zkulturnění zahrádky, zpřístupnění příjezdové cesty a vykopání ohniště na zahradě na spalování bordelu (ohniště má průměř asi 3metry :-) ).

Napříště plánujeme, pokud bude pěkné počasí, pokácet další strom, přítelkyně se vrhne na zahrádku a já budu klofat omítky vevnitř. Ještě nás toho čeká spousta, odpady, elektřina atd atd. však máte taky představu o tom co a jak. Až s tím opět o kus pohneme, zase napíšeme.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honza a Iveta
Honza a Iveta (11 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama