Výkup přebytků energie z fotovoltaických elektráren

Autor: Solidsun (5 příspěvků)
21. 5. 2021
0 komentářů
Výkup přebytků energie z fotovoltaických elektráren
Komerční

Vlastníte dům s fotovoltaickou elektrárnou nebo se teprve o koupi rozhodujete? A víte, že svou elektrárnu můžete naučit vydělávat? Stačí si zajistit výhodný výkup přebytků vámi vyrobené a vaší domácností nespotřebované elektrické energie.

Díky fotovoltaické elektrárně vám Solidsun zajistí výkup přebytků energie za nejférovější cenu na trhu. Ptáte se, jak je to možné? Spojili jsme síly se společností Sysel Energie a. s., která poskytuje moderní možnost, jak šetřit za energie ještě o něco víc. Jednoduše začnete syslit se Syslem.

Co je Sysel a v čem je jiný?

Sysel je zkratka slov vystihující jeho činnost – SYstém Správy ELektřiny. Nejedná se o tradičního dodavatele elektrické energie, protože s pořízením fotovoltaické elektrárny už nejste tradiční odběratel elektřiny.

Sysel se o své zákazníky stará přesně podle jejich specifických potřeb – nedodává pouze silovou elektřinu, ale zajišťuje také výkup přebytků z vaší FVE či nabíjení baterií, když je elektřina nejlevnější.

Navíc dokáže predikovat počasí, a to dokonce lépe než rosnička. Ví, kdy u vás bude svítit slunce a kdy bude zataženo. Zároveň odhadne, kolik energie vaše FVE vyrobí, porovná to s běžnou spotřebou energie domácnosti v danou hodinu a v případě potřeby zajistí nejvýhodnější výkup či dodávku elektrické energie. Díky tomu ještě více sníží vaše náklady za energie.

Proč šetřit se Syslem?

  • Sysel zná specifické požadavky vaší domácnosti z FVE.

  • Nabízí elektřinu za cenu z energetické burzy – protože tak je to fér.

  • Aplikace vyvinutá speciálně pro Sysla dokáže velice přesně predikovat spotřebu energie vaší domácnosti i počasí v lokalitě vašeho bydliště.

  • Po vyhodnocení všech dat Sysel zajistí výhodné nabíjení baterie vaší FVE za aktuální cenu na burze.

  • Každý měsíc obdržíte fakturaci.

Využijte tuto možnost a kontaktujte infolinku 727 800 181. Všechny vaše dotazy vám rádi zodpovíme.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Solidsun (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací