Stavební bouda

Autor: I+P (3 příspěvky)
21. 10. 2020
0 komentářů
Stavební bouda
Příspěvek stavebníka
Rychle a efektivně.

Najít, koupit, přivést.

Naším prvotním plánem bylo stavební boudu postavit svépomocí, jelikož máme už nachystané trámky na pergolu a máme možnost sehnat plechy atd. tak jsme si říkali, že to bude ideální stav. Tak jsme začali hledat různé plánky a už hotové budky pro inspiraci. Jenže spolu s hezkými budkami nám vyskakovaly i články typu "jen sem ji dostavěl, navozil nářadí a druhý den mi ji vykradli". Bohužel těchto článků bylo spousta. Dále se jevila možnost koupit plechovou boudu, která se pohybuje cenově někde mezi 8-12 tisíci. Avšak bylo spousta další článků na fórech o tom, že buďto došlo k podobné skutečnosti s krádeží jako v prvním případě, nebo že boudu pocuchal vítr.

A tím se dostáváme do bodu, kdy jsme byli rozhodnutí, že koupíme něco bytelného a ideálně v cenové relaci plechové boudy. Projeli jsme inzerci a během 5ti minut na nás vyskočila budka ze staré V3Sky. Nebylo o čem. Hned jsme se s pánem spojili a jeli se na ni podívat. Stav odpovídal fotografiím, a tak jsme se dohodli, že pro boudu následující den dojedeme. Další den jsme dojeli, naložili, odvezli, složili.

Takže boudu už máme a teď jen čekat než nám ČEZ zřídí přípojku.

Stavbě zdar!

Stavební boudaStavební bouda

Přesunutí boudy na své místo

Jelikož když jsme boudu dovezli a venku bylo mokro, tak jsme ji složili jen provizorně na příjezdovku. Teď už je na svém místě.

Reklama
Stavební boudaStavební bouda
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama