Máme studii!

Autor: vergdulova (5 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
16. 9. 2020
8 komentářů
Máme studii!
Příspěvek stavebníka
Jupí, konečně máme hotovou studii se kterou jsme opravdu spokojení.

S novým projektantem jsme začali spolupracovat na konci dubna 2020 a teď, po 5 měsících máme hotovou studii. Musím říct, že spolupráce je opravdu super. Projektant s námi komunikuje, každý detail podrobně konzultujeme, spolupracujeme a ono to funguje.

Náklady

Název položkyCena
Geodetické zaměření
13 000 Kč
Záloha projekt
112 000 Kč
Celkem125 000 Kč

Výškopisné a polohopisné zaměření

Jako první, ještě před realizací studie, bylo potřeba zajistit výškopisné a polohopisné zaměření pozemku. Dostala jsem kontakt na geodeta od známých, který jim před nedávnou dobou zaměřoval dům v okolí. Pánovi jsem zavolala, ale bohužel mi řekl, že nemá čas. Proběhlo ještě několik dalších telefonátů, něž se mi podařilo najít někoho, kdo bude chtít pracovat :D Na mapový podklad jsme nakonec čekali asi měsíc a to jsem geodeta každý týden urgovala po telefonu. Při předávání dokumentu jsme si vyslechli, jak máme velký a složitý pozemek, že to byla teda složitá práce a že se na to chtěl v průběhu vykašlat.. Uf! Zaměření máme a příště sháníme geodeta jiného :D

Reklama

Půdorys

Realizaci celé studie projektant začal návrhem jak umístit jednotlivé hmoty (obytné prostory, zázemí domu, parkovací stání,..) na pozemek s ohledem na sousedy, světové strany, výhledy. V dalších fázích se upřesňoval půdorys a jednotlivé rozčlenění místností v domě.

Máme studii!Máme studii!

Vizualizace

V době, kdy byl půdorys kompletně vymyšlený, se začala tvořit vizualizace. Trvalo to měsíc, 2 online schůzky a máme hotovo. :)

Reklama
Máme studii!
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
vergdulova (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama