Může být takto uložena ležatá kanalizacePodDeskou?

Autor: Michal91 (9 příspěvků)
12. 4. 2018
2 komentáře
Dotaz

Zdravím,

mám jeden dotaz pokládám ležatou kanalizaci a předtím jsem zapomněl na prostupy v bědnění,Kde by měla být kanalizace podle projektu vložena a následně by vedla v obvodovém zdivu. Nechce se mi ale bourat celý beton v bednění,tak jsem urazil jsem jenom hranu která nebyla zalitá. A kanalizaci takto zadělal. pak jsem se ale začal bát aby se něco nestalo,při následném zalévání betonem.Když nebude mít trubka v nejvyšším bodě skoro žádnou ochrannou vrstvu.

V malování jsem se pokusil dost narychlo stvořit o čem mluvím. Snad to bude pro představu stačit.

Případně bych se smířil i s tím že nebude kg schována ve zdivu. Je to stejně kanalizace pro dřez v kuchyni, takže to bude pod linkou případně.

Ještě podotýkým že to je poute kanalizační odbočka,která vede do hlavní větve kanalizace. Hlavní větev už má samozřejmě pozvolný spád. Říkal jsem si že takto velký by případně i u mojí varianty neměl snad vadit když se nejedná o odpad ze záchodu ale pouze o odpad ze dřezu kde poteče pouze voda.

Snad jsem můj dotaz podal trochu srozumitelně. Dost mě teď honí čas a opravdu nevím co dřív,takže nemám ani moc času zamýšlet se nad psaním:D

Přílohy

kanalizace.jpg
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama