Nejčtenější články za uplynulý rok 2014

Autor: Pavel Tesárek (73 příspěvků)
14. 1. 2015
0 komentářů
Nejčtenější články za uplynulý rok 2014
Příspěvek stavebníka
Při vstupu do každého nového roku jsme si již zvykli bilancovat, a dnes hodnotíme články vydané v roce 2014 z hlediska oblíbenosti. Svými články přispíváte vy, čtenáři, opravdu hojně a my vám děkujeme za vaše zkušenosti a rady, o které se dělíte tak ochotně s dalšími stavebníky. Připomeňme si v souhrnu 5 článků, které patřily v uplynulém roce k nejčtenějším.

Snad to také zvládneme sami

Nejčtenějším článkem roku 2014 se stal článek s názvem "Snad to také zvládnem sami" od stavební dvojice Pavla a Lucie. Začalo to hledáním pozemku a skončilo svépomocnou stavbou.  V článku nás Pavel s Luckou seznámili s tím, jak hledali pozemek, na kterém chtěli postavit svůj dům.

Nejčtenější články za uplynulý rok 2014

Datové a anténní rozvody

Velice zajímavým článkem a druhým v pořadí nejčtenějších článků roku 2014 byl článek od stavební dvojice Makího a Kačky o datových a anténních rozvodech. Článek obsahuje veliké množství fotografií, na kterých je detailně vidět, jak Majkí při rozvodech postupoval.

Reklama
Nejčtenější články za uplynulý rok 2014

Hledání projektanta, projekt našeho domu

"Konečně zase nastal čas, kdy se s Vámi mohu podělit o zdolání další "přelomové" etapy z cesty za naším společným snem." Tímto začal psát svůj další článek stavebník Honza se Simčou. Najít správného projektanta pro svůj dům není vůbec lehký úkol a každý stavebník je postaven před toto řešení. Jak se s tímto úkolem vypořádali Honza a Simča se dočtete v jejich článku.

Nejčtenější články za uplynulý rok 2014
Reklama

STŘECHA aneb i když bude pršet, nezmoknem :-)

Další etapa, která čekala na stavební dvojici Pavla s Monikou, byla stavba střechy. Podrobný článek o výstavbě střechy doplnili Pavel s Monikou o neuvěřitelné množství fotografií. Tento poutavý článek se stal čtvrtým nejčtenějším článkem roku 2014.

Nejčtenější články za uplynulý rok 2014

Konečně máme schodiště!

Umíte si představit dvoupatrový barák bez schodiště? Asi ne :-) Posledním a v pořadí 5. nejčtenějším článkem je stavba schodiště Kuby a Lucky. Vybrali si typ točivého schodiště a napsáním článku o tom, jak postupovali, určitě poradili mnohým svépomocníkům, jak na to.

Reklama
Nejčtenější články za uplynulý rok 2014

Všem stavebníkům přejeme do roku 2015 pevné základy a ať slunce svítí, co nejdříve na střechy úspěšně dostavěných domů. Děkujeme Vám za přízeň a přejeme krásný a úspěšný rok 2015.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Pavel Tesárek (73 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama