Konečně stěhování

Autor: Martin a Ivča (25 příspěvků)
27. 3. 2013
10 komentářů
Konečně stěhování
Příspěvek stavebníka
Tak a je to tu.Náš velký den - 19.12.2012 středa, kdy jsme se mohli konečně po dlouhé namáhavé práci nastěhovat.

Ten den se sice dodělávaly ještě obložkové dveře, ale to nám už nebránilo v tom, aby jsme přespali.

Manželka si to tolik nemohla vychutnat, protože byla v práci. O to to pak bylo hezčí, když prý přišla domu, odemkla a viděla vše nastěhované.

Stěhovali jsme věci od mých rodičů, kde jsme také po svatbě bydleli. Výhoda byla ta, že jsme se stěhovali z vedlejší vesnice, která byla necelé 2km daleko. Věci vesměs tvořily ty, které jsme měli v pokoji, kde jsme spávali.

Reklama

Postel, jedno a půl lůžko, které nám snad ještě nějaký čas vystačí než bude na novou ložnici. Počítačový stolek musí také vydržet. Sedačku jsme měli taky starší než nám přišla nová, kterou jsme objednávali. 

Další věci, které se v domě musí pořídit a dodělat, už musíme zvládnout bez hypotéky. Jak se říká, není duležité co vše máte, ale hlavní je, že bydlíte ve svém.

Krásnému pocitu, který máme v srdci, když koukáme z vlastního okna ven, se nic nevyrovná.

Reklama

Tak přejeme všem ostatním stavebníkům, aby se jim dařilo co nejlépe to jde.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Martin a Ivča
Martin a Ivča (25 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Martin a Ivča

Martin a Ivča8. 3. 2015 7:44:09

Ahojky Aleši a Zuzko. Jsme moc rádi že se vam náš domeček líbí. Jsme s nim moc spokojeni už tu budem 3 rok strašně to letí. Jinak co se tyče ceny 1 8 ...... Tak v té cenně ano je i započítany pozemek ale boužel cena stoupla na nějakych 1 9 ....... a stale roste. Tak nějak sme se stěhovaly s tím že nebyl dodělan jeden pokoj malba koberec. Víte jak to je nejsme nějak zvlašt bohati a tak nemame vše kopletně hotové.nebyl krb obloženej skřínka nebyla pod koupelnovym umivadlem atd atd. Syce už budem bydlet 3 rokem ale nějak sme to pak přestaly psát ale už sem zaukoloval manželku takže to tak nějak dame co nejrychleji do kupy. Myslím si že to ted už ty 2 mil budou s tim co sme dovybavily a samozřejmně cena dál poroste protože víte jak to je ještě se musi dodělat zahrada chodniky vymalovat garáž ploty brana atd atd až se mě protočily panenky........... :) ale neztracejte hlavu a moc vam to přeju za cenu 1 8 ho postavite s dostatečnym nastěhovaním a co si budeme povídat není duležite kolik toho ještě musime udělat a co to bude stat ale to že se mužete nastěhovat a mít vlastní domeček podle vašich snu. Držím moc palce a tady je třeba emailová adresa kdyby jste cokoliv potřebovaly rád poradim. Baguu@seznam.cz Držíme palce a těšim se na vaše fotky ze začátků.

Aleš a Zuzka

Aleš a Zuzka7. 3. 2015 23:37:09

Ahoj, máte moc hezký domeček.My jsme tu noví a během 2 měsíců se pokusíme postavit podobný domeček jak metrážně tak typem zdiva. Chtěl jsem Vás poprosit o upřesnění těch nákladů na komplet hotový domek.Byl v těch 1.8 mil započítán i pozemek? Už nějakou dobu bydlíte tak by mě taky zajímalo, zda už máte sesumírováno vše na papíře. Jinak klobouk dolů, že jste se vešly do tak super ceny! :-) Díky a hodně příjemných dní v novém domečku :-)

Martin a Ivča

Martin a Ivča27. 2. 2014 7:04:06

Děkujeme vam taky držíme palce at se váš sen hezky rysuje. No samozřejmě něco chybět muže ke konci už sme nějak moc neměly čas něco sepisovat stavěly jsme přecejenom rok. Kdyby vas cokoliv zajmalo stačí se ozvat.

Barbora B.27. 2. 2014 6:59:06

Aha, Vaše články mám všechny přečteny a jsou super - díky, že jste sem vše vložili :). Myslela jsem, jestli třeba nějaké položky nechybí. Pokud ne, tak je to paráda, dostali jste se na skvělou cenu. Ať se Vám daří i dál! :)

Martin a Ivča

Martin a Ivča27. 2. 2014 6:34:23

Moc děkujeme za pochvalu s tim rozpočtem vas poprosim aby jste se koukly do všech naších članků rozpočety nemame nikde napsane jen u članků musel bych to vše opsat tak jestly vas mužu poprosit podivejte se ke každemu našemu članku je to tam zhruba napsane.

Barbora B.26. 2. 2014 17:10:52

Zdravím Vás, máte krásný baráček, skvělá práce! Chci se zeptat - bylo by možné zaslat na e-mail Váš celkový rozpočet a kolik jste za co dali? Budeme totiž stavět dům s podobnými rozměry, tak by nám to moc pomohlo. Moc děkuji :) Můj e-mail je

Martin a Ivča

Martin a Ivča12. 10. 2013 15:18:35

Zdravimmm nooo hezky bude až to bude vše okolo upravene fasáda chodniky kandský trávník :) atd. ale to ještě potrvá no hlavně že se dá bydlet už tu budem v prosinci rok to letí . Jinak do rospočtu jsme se vešly i s vybavenim da se říct sedačka stolek stěna v kuchyni stul židle.

Iva a Lukáš

Iva a Lukáš12. 10. 2013 7:09:07

Ahoj, pěkný domeček, závidím, že už bydlíte :))) zajímalo by mě, zda jste rozpočet 1,8 mil splnili a vešli se do něj se všemi dodělávkami? (je to bez a nebo včetně vybavení?) Díky

Martin a Ivča

Martin a Ivča30. 3. 2013 17:57:30

Dobry den děkujemem pochvala moc potěší. Dělaly jsme jinak o proti projektu právě danna okna měly být jen 150x90 a jsme rádi že jsme se rozhodly dat 150x150 je to více prosvětlene a je to takové víc bohatší.Dale sme dělaly jinak špajzku tam nas projektant trochunepochopyl ta je hned vedle ledničky u kuchynske linky. Jinak je vše podle projektu. šířka chodby je 130cm bohatě to stačí.

Petra30. 3. 2013 15:23:53

Zdravím, domeček vypadá moc pěkně. Mohla bych se zeptat na velikost oken v kuchyní, šířku kuchyně v oblasti kuch.linky a na šířku chodby? :-) A ještě by mne zajímalo, zda jste něco udělali jinak oproti projektu? Jak jste to řešili? :-)
Děkuji.