FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů

Autor: Omnis.cz (17 příspěvků)
17. 5. 2024
0 komentářů
FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů
Komerční

Frýdecko-Místecký veletrh tradičně zaplní halu Polárka v pátek 24.5. a v sobotu 25.5. Vystavovatelé z oboru Stavba – Teplo – Energie – Zahrada – Hobby budou připraveni ve svých expozicích zodpovědět odborné i laické dotazy široké veřejnosti a předvést své produkty.

Vše na veletrhu se točí kolem zásadního tématu - úspory energií, modernizace bydlení a možnosti získání dotací. Na technickou část veletrhu naváže sekce určená především ženám pod názvem Žena a domov se zaměřením na kosmetiku, výživové poradenství a vybavení do domácnosti.

Návštěvníky čeká několik příjemných dárků v podobě bezplatného vstupu na veletrh s více jak 50 expozicemi, zdarma vstup na přednášky doprovodného programu, mnoho zajímavých prospektů k odběru, možnost zapojit se do losování o zlatou cihličku, posezení u kávy či vína. Otevírací doba je v pátek 9 – 18 h, v sobotu 9 – 17 h. Veletrh je určený pro celou rodinu.

FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů

Nosným tématem technické části veletrhu je řešení ožehavé otázky úspory energií. S nabídkou fotovoltaiky včetně montáže na klíč a s možností vyřízení dotací se představí desítka českých firem. Součástí jejich nabídky jsou i tepelná čerpadla vhodná pro rodinné domy.

Se snížením energetické náročnosti domu souvisí i správné zateplení např. foukanou izolací, výměnou starých oken a dveří za nové a v neposlední řadě i zajištěním správné hydroizolace stavby nebo využití cihlových rohoží pro fasády domů. Prezentující firmy nabídnou vhodné řešení včetně vyřízení dotací. V nabídce firem nebude chybět ani možnost nové střechy.

FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů

Mezi výrazné expozice se řadí expozice s hliníkovými a protidešťovými pergolami nebo zahradním nářadím a nářadím pro kutily, které je možné si na veletrhu osobně vyzkoušet.

Zájem vzbudí i nabídka dřevěných zahradních prvků a dekorací včetně mechových obrazů a zahradního nábytku.A jak získat nejjednodušší cestou dotace na rekonstrukci domu? Na to odpoví přednášející v několika blocích přednášek v pátek odpoledne a v sobotu dopoledne – viz doprovodný program. Zajímá bude i přednáška týkající se geopatogenních zón.

FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů

V expozicích sekce Žena a domov si kromě kosmetiky lze vyzkoušet i praktické mixéry nebo žehličky. Firma nabízející doplňky stravy s cílem detoxikace organizmu zaujme nejednu ženu a v sobotu ve 13 h proběhne v rámci doprovodného programu i přednáška o podpoře imunity.

Udělejte si rodinný výlet do frýdecko-místecké haly Polárka a přijďte si nakoupit, získat inspiraci a nové informace na Frýdecko-Místecký veletrh 24. - 25. května.

Více informací naleznete na www.omnis.cz.

FRÝDECKO-MÍSTECKÝ VELETRH - Polárka plná nápadů
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Omnis.cz (17 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací