Získejte každou 2. paletu ZDARMA a ušetřete až 100 000 Kč na kvalitním akustickém zdivu Porotherm!

Autor: Wienerberger (72 příspěvků)
22. 9. 2023
0 komentářů
Získejte každou 2. paletu ZDARMA a ušetřete až 100 000 Kč na kvalitním akustickém zdivu Porotherm!
Komerční

Plánujete postavit svůj rodinný dům a hledáte způsob, jak zaručit nejlepší možný klid a komfort pro vaši rodinu? Wienerberger přináší řešení, které vám umožní ušetřit až 100 000 Kč, a to díky akci na akustické cihly Porotherm AKU Profi. 

Teď je ten správný čas investovat do vašeho klidného a kvalitního bydlení. Výběr toho správného řešení se nakonec může ukázat jako klíčový, aby se vám v domě bydlelo se vším komfortem.

Proč zvolit akustické cihly Porotherm AKU Profi?

Akustické cihly Porotherm AKU Profi jsou navrženy s jediným cílem – eliminovat rušivý hluk z okolí a zajistit vám a vaší rodině pohodové bydlení. S těmito cihlami můžete naplno vychutnávat svůj domov, aniž by vás rušil hluk z okolí.

Kromě toho, že vám zajišťují klid, tyto cihly nabízejí výbornou tepelnou izolaci a odolnost proti vlhkosti. Výsledkem je, že váš budoucí dům bude nejen tichý, ale také energeticky úsporný a odolný vůči vnějším vlivům.

Získejte každou 2. paletu ZDARMA a ušetřete až 100 000 Kč na kvalitním akustickém zdivu Porotherm!

Jak získat každou 2. paletu ZDARMA?

Na stránkách společnosti Wienerberger stačí vyplnit jednoduchý formulář. Získáte tak jedinečnou příležitost ušetřit nemalou částku při stavbě vašeho nového domu. Vzhledem k velikosti vaší novostavby a rozsahu vnitřních konstrukcí můžete díky této akci ušetřit až 100 000 Kč bez DPH. Tato suma bude bezpochyby vítaným přírůstkem do vašeho rodinného rozpočtu.

Akce platí pro novostavby rodinných domů, a jedinou podmínkou je použití jednovrstvého obvodového zdiva Porotherm T Profi / Profi Dryfix, nebo Porotherm EKO+ Profi / Profi Dryfix.

Nabídka je platná pouze do 30. 9. 2023, takže neváhejte a investujte do klidného a kvalitního domova s akustickými cihlami Porotherm AKU Profi. Vaše budoucnost začíná právě teď.

Galerie

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (72 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku