Odpady a voda

Autor: Libor a Maruška (50 příspěvků)
1. 11. 2011
4 komentáře
Odpady a voda
Příspěvek stavebníka
Květen – červen 2011 - Po zavedení vody až do domu jsem pomalu roztahal vodu z technické místnosti do koupelny, kuchyně a na WC. Použil jsem svařované PPR trubky, se kterými už mám zkušenosti, takže to odsýpalo.

Navíc jsem rozvedl i užitkovou vodu do Geberitu, pro pračku a pro myčku (zatím je pomocí ventilů rozvod propojen v tech. místnosti na pitnou vodu, ale v budoucnu lehce přepnutím ventilů do tohoto rozvodu přivedu třeba dešťovku nebo vodu ze studny).

Také jsem zasekal a zasádroval odpady a připevnil Geberit. Provedl jsem i přípravu u stoupačky do patra, které neplánujeme využívat, ale je dobré to mít připraveno. Zároveň jsem do podkroví umístil torzo kuchyňské linky, na kterou jsem namontoval doma vyhrabaný průtokový ohřívač. Celou linku jsem připojil na vodu a odpad, takže si člověk od té doby může v klidu umýt ruce teplou vodou nebo umýt hrnek od kafe.:-)

Bohužel jsem celý rok pořádně nefotil, až teprve před omítkami, takže na fotkách je už i elektrika a připravené lišty pro omítání.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Libor a Maruška
Libor a Maruška (50 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama