Můj dům, můj hrad: Postavme Česko

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
24. 9. 2020
0 komentářů
Můj dům, můj hrad: Postavme Česko
Komerční
Víc než kdy jindy si právě teď uvědomujeme, jak důležitá je schopnost navzájem si pomoci, vyjít vstříc a držet pospolu. Jak důležití jsou lidé, kteří v krizi najdou příležitost. Jak důležité je být nablízku těm, co se nebojí vzít za práci. Proto podporujeme všechny stavebníky, bez ohledu na to, jak velké jsou jejich sny. Někdo touží po přístavbě na zahradní náčiní, další hodlá vybudovat garáž nebo zrekonstruovat byt. Není malých projektů.

Komplexní stavební systém PORFIX umožňuje stavět opravdu každému. Nabízí tvárnice, příčkovky, stropní nosníky i zdicí maltu, má vynikající technické parametry a skvěle obstojí i v případě, že hodláte bydlet v nízkoenergetickém nebo pasivním domě bez dodatečného zateplení. Poradí si s velkými celky, zvládnete s ním složité detaily. Řezání, zdění, drážkování, to vše jde s PORFIXem jako po másle.

A těm, co si netroufnou stavět úplně na vlastní pěst, jsou odborníci z PORFIXu vždycky k ruce. Pro výpočet spotřeby tvárnic lze využít jednoduchou aplikaci, přesnější data stavebníci získají u techniků. Stačí poslat projekt, na jehož základě vám bude nachystán soupis potřebného materiálu a odborníci z PORFIXu vám poradí vhodný stavební postup. Služba je pro zákazníky PORFIXu zdarma. Stejně jako založení stavby, zapůjčení pásové pily a sada ručního nářadí, které jim doručí s materiálem přímo na stavbu.

PORFIX je připraven stát vám po boku. Svět se mění - budoucnost začíná teď.

Postavme spolu Česko, váš dům, váš hrad!

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama