Ocelové prvky, které jste sháněli pro stavbu domu

Autor: Gooo (31 příspěvků)
28. 8. 2016
0 komentářů
Dotaz

Dobrý den

V tuto chvíli se ptám spíše jako stavebník, nebo lépe řečeno jako uživatel tohoto fóra, než jako majitel zámečnické dílny, ale zajímalo mne, zda jste na stavbě narazili na ocelové prvky, které šly obtížněji sehnat.

Jistě, každý se ve finále dostane do stadia, kdy si poptává (nebo svépomocí vyrábí) brány a branky, což je takový standard. Přestože to není primární produkt našeho portfolia, zamýšlel jsem nabídnout například výrobu a dodání některých prvků v tomto smyslu, ale ta hranice mezi jakousi pomocí pro lidi, kterým fandím v jejich projektu, a normálním reklamním sdělením, je moc úzká, takže by to postrádalo smysl.

Přesto jsem se nyní setkal s několika požadavky na opravdu velmi drobné prvky, se kterými si lidi moc nevěděli rady a v naprosté většině případů se jednalo opravdu o maličkosti typu malých svařenců pro zabetonování a uchycení vazníků a podobně. Většinou jsou lidi překvapeni, že jsme nepožadovali desetitisícové částky a například atypická výroba uchycení závěsného WC vyšla levněji, než typový originál ve stavebninách.

Takže mě napadlo, zda jste se také nesetkali s drobnostmi, které pro vás byl problém a museli jste například improvizovat?

Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama