Slovaktual Okna vs Vekra Okna

Autor: Josef a Ivana (10 příspěvků)
15. 12. 2014
5 komentářů
Dotaz

Zdravím stavebníky.

Potřebuji vaše zkušenosti s firmou. Jaké okna řešíte vy .

Cenově jsem se dostal na stejnou cenu akorát se nemůžu rozhoupat. Děkuji vám .

Samozřejmě se jedná o ty jejich nejlepší profile v plastu a barva Antracit...

Jedinou nevýhodu co zatím vím je že firma Slovaktual údajně nemá výrobu Garáž.dveří.

Děkuji za Kazdou radu. Ondrejkovič

Patrik a Eva21. 7. 2015 18:52:08

Souhlasím. My jsme poptali několik firem a v užším výběru u nás hrálo také roli, co všechno společnost nabízí, protože jsme chtěli okna na novostavbu. Nakonec jsme vybrali společnost Vekra a nechali si od nich udělat jak okna, tak vchodové dveře a garážová vrata. Montáž všeho proběhla bez problémů. Jenom vrata jsme potřebovali po dokončení trošku seřídit, ale s tím neměla společnost problém a ještě nám řemeslníci překontrolovali i všechna okna a dveře. Takže za nás super servis.

Aleš a Maruška27. 4. 2015 12:08:31

My jsme měli Slovaktual i Vekru v užší výběru nabídek a i když byl slovaktual o pár tisícovek levnjší, tak jsme upřednostnili vekru, hlavně kvůli dobré referenci kamaráda, když takto od někoho známého slyšíte chválu, tak to má svoji váhu a cena jde trochu stranou. Protože každý chce mít samozřejmě radši klid.

Martin a Lucka13. 2. 2015 20:16:48

Zdravím, je to právě dost výhoda vzít okna, dveře a vrata od jednoho dodavatele. Odpadají další jednání s dalšími firmami a cena je příznivější něž když si to řešíte samostatně. Naším dodavatelem byla Vekra a mohu je doporučit neměli jsme s nimi problém.

Kačaba20. 1. 2015 13:48:58

My máme okna Vekra komfort a zatím jsme spokojeni (3 roky), důležitá je asi montáž a ta byla taky dobře provedena, tak nevím co Vám poradit, zajímá Vás něco konkrétního?

Žaneta a Jirka

Žaneta a Jirka15. 12. 2014 19:40:19

Ahoj, tak my máme vekru, ale dřevo :-)a jsem maximálně spokojená. Ale kámoš, co ji montuje, tak mi kladl na srdce, že nemám brát hlavně tu nejvyšší řadu premium v plastu!!!! Ž