Vstupte do světa inspirace na FOR INTERIOR

Autor: ABF (47 příspěvků)
10. 9. 2013
0 komentářů
Vstupte do světa inspirace na FOR INTERIOR
Příspěvek stavebníka
V září se na čtyři dny opět promění letňanský areál PVA EXPO PRAHA v centrum inspirace pro bydlení. 26. 9. startuje soubor tří podzimních veletrhů FOR INTERIOR/DECOR&PRESENT/GASTRO&PRESENT, který minulý rok přilákal téměř 25 000 návštěvníků na expozice 432 vystavovatelů.

Hlavním veletrhem ze souboru je FOR INTERIOR – veletrh nábytku, interiérů a designu, na kterém se představí řada špičkových českých i zahraničních nábytkářů.

Z osvědčených českých výrobců se zúčastní například společnost Dřevojas vyrábějící skvělý koupelnový nábytek, firmy ROTTUNIS-N se svou tradiční dřevěnou výrobou nebo držitelé Grand Prix z jarních veletrhů – společnosti NadopKaplan nábytek.

Vstupte do světa inspirace na FOR INTERIOR
Reklama

Obr: firma DŘEVOJAS

Ze zahraničních nábytkářů si určitě nenechejte ujít expozici výrobce sedacích souprav Ponsel nebo společnosti Tempur s jejími unikátními matracemi, které se mohou pochlubit materiálem certifikovaným americkou vesmírnou společností NASA.

Žádný interiér se neobejde bez  vhodných bytových doplňků, které najdete na veletrhu FOR DECOR & PRESENT. Renomované firmy nabídnou designové koberce , tapety, osvětlení i bytový textil. Naším tipem je expozice Selene, kde si můžete prohlédnout jedinečné designové osvětlení z dílny italské Artemide nebo české rodinné firmy Vavex, která vyrábí přes 1000 druhů tapet. Také pro milovníky floristiky a stolování  bude připraveno mnoho atraktivních stánků.

Reklama

Veletrhy bude doprovázet bohatý doprovodný program plný soutěží a přednášek, kterému bude vévodit velká návštěvnická hra  „Podzimní favorit veletrhů“. Pravidla hry jsou jednoduchá - každý návštěvník výstav může zaškrtnout libovolný počet přihlášených exponátů, které se mu líbily. Ten exponát, který získá nejvíc hlasů, se stává Favoritem výstav„Nejde nám o objektivní hodnocení podle stanovených kritérií, na to jsou odborné poroty“ řekl nám Milan Tříska z marketingové agentury INT,s.r.o., která akci pro pořadatele organizuje. „My  zkoumáme pocity, hledáme, co lidi nejvíce táhne. Jsme přesvědčeni, že ti, kteří dnes na výstavy chodí, jsou tvůrci veřejného mínění a na jejich názoru by tedy mělo vystavovatelům záležet nejvíce. Ten, kdo se nejvíce přiblíží správné odpovědi na   doplňkovou otázku, získá hlavní cenu soutěže - poukaz na  sestavu na míru vyrobeného  koupelnového nábytku svitavské firmy Dřevojas v ceně 50 000 Kč.           .

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací