Nezapomeňte při stavbě domu či jeho rekonstrukci na solární panely

Autor: Krel Central a.s. (4 příspěvky)
5. 5. 2023
0 komentářů
Nezapomeňte při stavbě domu či jeho rekonstrukci na solární panely
Komerční

Určitě jste zaregistrovali, že ceny elektřiny, plynu i vody jdou v dnešní době poměrně strmě nahoru, což se velmi negativně projevuje na provozních nákladech každé domácnosti. Pokud stavíte dům nebo provádíte jeho rekonstrukci, měli byste zvážit investici do solárních panelů. Využívání solární energie získané z vlastních solárních panelů je oproti tradičním zdrojům energie čím dál populárnější alternativou. Je to hlavně z toho důvodu, že jde o ekologické a udržitelné řešení, jež může majiteli domu ušetřit spoustu peněz za elektřinu.

Solární energie šetří vaši peněženku

Rostoucí ceny elektřiny, plynu i vody patří mezi hlavní témata dnešní doby, čemuž se nelze divit. Stoupající náklady na energie negativně ovlivňují většinu rodin, které potom hledají možnosti, jak ušetřit. To se ovšem netýká fotovoltaiky, jež není zatížená cenami paliv a využívá sluneční svit, který je nevyčerpatelný. Pokud solární energii využijete i pro ohřev vody, která se navíc dá zavést například do systému podlahového vytápění, můžete se stát energeticky soběstační a nemusíte s obavami sledovat rostoucí ceny energií. Při správné instalaci mohou solární panely generovat ještě více energie, než je potřeba pro provoz domácnosti. Tato energie potom může být prodána zpět do sítě, což znamená, že majitel domu nejen, že ušetří peníze, ale dokonce je i vydělá.

Levné pořízení solární energie díky dotaci až 225 000 Kč

Stát podporuje obnovitelné energie, které nezatěžují přírodu, proto můžete na nákup a instalaci fotovoltaické elektrárny získat dotaci až ve výši 225 000 Kč. Díky této dotaci vás pořízení solárního systému v konečném důsledku vyjde na zlomek původní ceny a celková návratnost vaší investice se zkrátí až o 7 let. Dotace se nemusíte obávat, vše zařídí firma, která se zabývá vybudováním fotovoltaické elektrárny na klíč.

Nezapomeňte při stavbě domu či jeho rekonstrukci na solární panely

Hodnota nemovitosti

Instalace solárních panelů může zvýšit hodnotu vaší nemovitosti. Vzhledem k tomu, že se jedná o ekologické a udržitelné řešení, které navíc šetří peníze, může být velmi atraktivní pro potenciálního kupce vaší nemovitosti. V dnešní době je na udržitelnost a ekologii kladen velký důraz a solární panely jsou velmi žádaným řešením.

Lze solární panely zařídit bez starostí?

Rozhodně ano! Vybudování fotovoltaické elektrárny na střeše vašeho domu není nic komplikovaného. Stačí se obrátit na odbornou firmu Krel Central, která má v oboru více než 30 let zkušeností. Na stránkách společnosti vyplníte nezávazně jednoduchý formulář, na základě kterého vás bude kontaktovat odborník, jenž s vámi probere vaše požadavky a navrhne pro vás to nejlepší řešení. Firma Krel Central poskytuje v oblasti solární energie komplexní servis a garantuje získání dotace.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Krel Central a.s. (4 příspěvky)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://krelcentral.cz/rodinne-domy+420 800 66 22 44
Václavské náměstí 832/19, Václavské náměstí 832/19
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama