Vlastní fotovoltaická elektrárna: jak na celý proces i brzkou návratnost investice?

Autor: Krel Central a.s. (4 příspěvky)
27. 3. 2023
0 komentářů
Vlastní fotovoltaická elektrárna: jak na celý proces i brzkou návratnost investice?
Komerční

Ušetřené peníze, snížení uhlíkové stopy, levnější ohřev vody nebo ochrana před výpadky elektřiny patří mezi největší výhody využívání energie ze slunečního záření. Máte i vy zájem o vlastní solární panely, ale nejste si jistí, zda se vůbec investice v porovnání s životností vyplatí? Nebo je pro vás celý proces španělskou vesnicí? Oslovte ověřenou společnost a začněte díky ní čerpat všechny benefity FVE co nejdříve. 

Takovou společností je i Krel Central, jejíž odborníci se za více než 30 let dokázali vypracovat na špičku v oblasti elektrotechnického průmyslu. Životnost jejich panelů je velmi dlouhá – pohybuje se okolo 30 až 35 let, přičemž záruka výkonu je 25 let. Po uplynutí této doby jsou odebrány a recyklovány příslušným sběrným dvorem. V ceně panelů Krel Central je částka za ekologickou likvidaci již zahrnuta.

Investice do FVE se vám ale vrátí už mnohem dříve. Obvykle za 3 až 5 let, přičemž tento údaj ovlivňuje kromě velmi vysoké efektivity výroby panelů a ceny energií také přiznaná částka z dotací. Proto se odborníci ze společnosti Krel Central postarají o to, abyste v rámci programů Nová zelená úsporám (pro rodinné domy), Národního plánu obnovy, Modernizačního fondu, Operačního programu Technologie a aplikace pro konkurenceschopnost nebo Operačního programu Životního prostředí (v případě firem a jiných objektů) dosáhli na co nejvyšší možnou dotační částku, která je vyplácena vždy po kompletním doplacení zakázky z vaší strany.

V případě zájmu stačí pouze vyplnit krátký dotazník na oficiálním webu Krel Central. Na základě informací, které v něm uvedete, vám odborníci přichystají cenovou kalkulaci. Po akceptování nabídky vás také v předem domluveném termínu navštíví jeden z proškolených obchodních zástupců, se kterým můžete detailně a zcela bezplatně konzultovat možnosti instalace i všechny vaše dotazy.

Vlastní fotovoltaická elektrárna: jak na celý proces i brzkou návratnost investice?

Následuje podpis smlouvy, platba zálohy dle smluvních pokynů a samotná realizace projektu zahrnující odbornou instalaci FVE i její připojení do distribuční sítě. Není třeba mít obavy – o celý proces od vyplnění potřebných podkladů, přes žádosti o dotace, až po následné zprovoznění elektrárny se postarají specialisté právě z Krel Central. Díky nim máte jistotu, že v administrativě ani instalaci neuděláte žádnou chybu. Kontaktujte společnost ještě dnes a začněte šetřit tam, kde ostatní zbytečně utrácejí.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Krel Central a.s. (4 příspěvky)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://krelcentral.cz/rodinne-domy+420 800 66 22 44
Václavské náměstí 832/19, Václavské náměstí 832/19
Poslat poptávku