Čeká vás stavba domu? Lidé zděte s materiálem cenově dostupným a kvalitním zároveň

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
26. 3. 2023
0 komentářů
Čeká vás stavba domu? Lidé zděte s materiálem cenově dostupným a kvalitním zároveň
Komerční

Rozhodování, z čeho stavět, bývá jedním z nejsložitějších. Jeden poslechne radu souseda, další se nechá přesvědčit obchodníkem. Přitom materiál, který na hrubou stavbu použijete, má na kvalitu a vlastnosti vašeho domu zásadní vliv. PORFIX patří k těm, co vás podrží před stavbou, během ní i dlouho po ní.

Zvolte parťáka, na kterého je spoleh

„Cihla je tříštivá, dřevostavba se zdá fajn, ale dlouho zraje… Podle recenzí, které jsme si ověřili, jsme nakonec došli k závěru, že ideálním materiálem pro naši stavbu bude PORFIX,“ konstatoval Jiří Pícha, který stavěl dům v podhůří Krkonoš. Stejně jako jemu, jsme parťáky stovkám stavebníků ročně.

Víc než 60 let vyrábíme pórobetonové tvárnice v několika pevnostně-objemových třídách. Postavíte z nich komplet celou hrubou stavbu, protože vynikají nejen špičkovými vlastnostmi, ale i obrovskou variabilitou a snadnou opracovatelností.

To potvrzují třeba zkušenosti Dalibora Babáčka, jednatele vinařství v Zaječí: „Byla to pro nás nejschůdnější varianta, pokud jde o rychlost stavění, s PORFIXem totiž odpadá hrubé zaomítání.“

Čeká vás stavba domu? Lidé zděte s materiálem cenově dostupným a kvalitním zároveň

Nepočítejte

Náklady na hrubou stavbu činí obvykle kolem 15-20 procent z celého rozpočtu. Takže počítání čeká každého stavebníka. Málokdo chce v dnešní době „střílet od oka“ a nakoupit tvárnic zbytečně moc, nebo nesmyslně málo. Stavebníci, kteří volí PORFIX, těží rovnou ze dvou výhod: komplexní stavební systém PORFIX patří k cenově nejvýhodnějším, mohou si nechat spotřebu materiálu předem zdarma vypočítat.

Na naší stránce najdete formulář pro kontakt se zkušeným technickým poradcem. Ten vám navíc doporučí vhodný stavební postup.

Nedřete se

„Například dvojdomek o rozloze asi 200 m2 byl hotový za 5 měsíců a samotná výstavba z PORFIX tvárnic trvala jen 7 dní,“ uvádí Adrián Varga, stavbyvedoucí, který měl na starost tři dvojdomy ve slovenské Topoľnici.

Stavět s námi je skutečně rychlé. Tvárnice jsou totiž výborně opracovatelné, jednoduše se řežou, brousí, frézují i vrtají. Díky tomu na stavbě nevzniká téměř žádný odpad, což přináší výraznou úsporu materiálu. Stavebníci si chválí také nízkou hmotnost tvárnic.

Čeká vás stavba domu? Lidé zděte s materiálem cenově dostupným a kvalitním zároveň

Neutrácejte

Když říkáme, že PORFIX je parťák do nepohody, myslíme to vážně. Šetří vaši peněženku nejen při nákupu stavebního materiálu. Naši specialisté za stavebníky vyjíždějí, aby jim pomohli v začátcích stavby, ale jsou jim k dispozici i během ní.

„Prvním a nejtěžším krokem při budování hrubé stavby je založení první řady,“ vzpomíná pan Vnuk s tím, že rád využil nabídky bezplatného zaměření a založení rohů stavby. Stejně jako ostatní stavebníci, i on si od nás za symbolický poplatek zapůjčil profesionální pásovou pilu a na stavbě svého rodinného domu ve Velkých Kostoľanech se nechal zaškolit.

Čeká vás stavba domu? Lidé zděte s materiálem cenově dostupným a kvalitním zároveň

PORFIX je zkrátka značka, která vezme vaše starosti na svá bedra. Všechny potřebné informace včetně kontaktů najdete na stránce www.porfix.cz/lidezdete

 

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku