Čerpejte jednoduše výhody FVE a ulevte tak svému rodinnému rozpočtu

Autor: Krel Central a.s. (4 příspěvky)
21. 1. 2023
0 komentářů
Čerpejte jednoduše výhody FVE a ulevte tak svému rodinnému rozpočtu
Komerční

Trápí vás drahé účty za vodu a elektřinu nebo časté výpadky elektrické energie? Staňte se díky instalaci FVE nezávislými na svém distributorovi elektřiny a čerpejte všechny výhody jakými je například úleva vašemu rodinnému rozpočtu i životnímu prostředí, snížení uhlíkové stopy nebo ohřátá voda „zadarmo“ po dobu 6-7 měsíců v roce.

Nevíte, jak na to? Oslovte Krel Central. Společnost, která se za více než 30 let své existence dokázala vypracovat na špičku v oblasti elektrotechnického průmyslu a je tak připravena pomoci nejen s výstavbou fotovoltaické elektrárny, ale i procesem získávání dotací.

Právě nedostatek financí odrazuje spoustu lidí od výstavby vlastní solární elektrárny. Není ale třeba mít obavy. Odborníci z Krel Central vám vyřídí dotaci ve výši až 225 000 Kč nebo výhodný úvěr. Pokud by byla žádost v rámci dotačního programu Nová zelená úsporám zamítnuta, vyplatí vám společnost částku v plné výši z vlastních prostředků.

Čerpejte jednoduše výhody FVE a ulevte tak svému rodinnému rozpočtu

Máte zájem o dotace i pro svou firmu nebo objekt? I s tím si specialisté poradí. Stačí si vybrat ze čtyř dotačních programů. S dalšími kroky si už nemusíte dělat starosti. Odborníci z Krel Central vyřeší vše od kompletní administrace výběrového řízení, přes hlídání formalit a lhůt pro zveřejnění až po zřízení profilu zadavatele nebo nastavení kvalifikačních kritérií.

Krel Central vám navíc pomůže i se samotnou výstavbou fotovoltaické elektrárny. Při ní se postupuje dle nabídky na míru přímo vaší nemovitosti. Specialisté vám tak celou solární elektrárnu nainstalují a připojí do distribuční sítě.

Udělejte první krok k soběstačnosti a vyplňte krátký formulář na webu Krel Central ještě dnes.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Krel Central a.s. (4 příspěvky)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://krelcentral.cz/rodinne-domy+420 800 66 22 44
Václavské náměstí 832/19, Václavské náměstí 832/19
Poslat poptávku