Pořád soutěžíme. I v druhém kolem můžete vyhrát 100 tisíc!

Autor: PORFIX (16 příspěvků)
3. 9. 2021
0 komentářů
Pořád soutěžíme. I v druhém kolem můžete vyhrát 100 tisíc!
Komerční

Stavební sezona ještě nekončí, pokračuje i soutěž společnosti PORFIX. Její komplexní systém dobře znají stavebníci jak v České republice, tak na Slovensku. Pórobetonové tvárnice, příčkovky a překlady se díky svým vlastnostem uplatňují při stavbách velkých domů i bungalovů, rekonstrukcích a přístavbách. Každý, kdo letos z PORFIXu stavěl, nebo bude stavět, a nechá si spočítat spotřebu materiálu, se může zapojit do soutěže o 6 × 100 000 korun.

Druhé kolo pro tři šťastlivce

V prvním kole, které se uskutečnilo koncem července, byli vylosováni 3 výherci. PORFIX každému z nich předal finanční částku ve výši kupní ceny pořízeného stavebního materiálu (v hodnotě maximálně 100 tisíc korun). Sami jistě nejlíp vědí, jak s penězi naloží. Jestli je použijí jako příspěvek na stavbu bazénu, nebo je investují třeba do vybavení domu, je na nich.

Ostatní stavebníci nemusejí věšet hlavu – blíží se druhé kolo losování.

Další 3 šťastlivce vytáhnou z osudí pracovníci PORFIXu už 8. října 2021.

Výpočet spotřeby, nákup a registrace

Soutěžit může ten, kdo už staví, nebo se chystá stavět rodinný dům z tvárnic PORFIX. Stačí, když si na stránce porfix.cz nechá vypočítat spotřebu materiálu, do 30. září 2021 se do soutěže zaregistruje a zašle doklad o tom, že od PORFIXu skutečně nakoupil.

Pak už je potřeba si pořádně držet palce.

PORFIX je partnerem stavebníků po celou dobu stavby. Kromě kvalitního materiálu, díky kterému není potřeba objekty zateplovat, poskytuje řadu užitečných služeb zdarma. Patří k nim například zmíněný výpočet spotřeby materiálu, ale také založení stavby, zapůjčení pily, věnování sady nářadí či poradenství po telefonu.

Nadstandardní přístup odborníků z PORFIXu pomáhá stavebníkům vyhrávat nad problémy každý den.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
PORFIX (16 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
www.porfix.cz+420 800 900 366
Kladská 464, Poříčí 541 03 Trutnov
Poslat poptávku
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama