Co tomu předcházelo aneb rozhodnutí stavět

Autor: Petr a Ilona (5 příspěvků)
27. 4. 2024
0 komentářů
Co tomu předcházelo aneb rozhodnutí stavět
Příspěvek stavebníka
Proč jsme se rozhodli stavět dům a proč svépomocí?

Začátky a plány

Píše se léto 2017, s partnerem jsme spolu necelé 4 roky a naskytne se nám možnost bydlet spolu. Nebo spíš to vyvstane ze situace a můžeme spolu bydlet u prarodičů. Jsme nadšení, bereme nějaké věci z domu, nábytek a další potřebné věci kupujeme v Ikea. Já mám dvě brigády a partner pracuje, jsme mladí a nemáme moc peněz, ale jsme rádi, že můžeme být spolu. Tohle naše bydlení se ale po 3 měsících rozplývá a jsme nuceni se vystěhovat, ideálně ještě ten den. Narychlo balíme věci, naši taťkové nám pomáhají všechno odvést a vyvstává otázka, co s tím vším?

Přechodně věci ukládáme u rodičů a přemýšlíme, co dál, bydlet spolu se nám zalíbilo. Já ještě studuju, nemáme dost peněz na to jít do pronájmu a už vůbec ne něco koupit, tohle zatím nehrozí. Začínáme trávit dost času u nás doma-u rodičů a nakonec tam neplánovaně zůstáváme dalších skoro 6 let, ale tam se ještě dostaneme. 

Každopádně náš plán do budoucna je jasný. Oba dva jsme z vesnice, byt někde ve městě nějakým způsobem nepřipadá v úvahu, takže jediná možnost je dům někde na vesnici - v tomhle jsme za jedno.

Kdybychom v té době věděli, co všechno nás ještě čeká, upřímně nevím, zda bychom do toho šli, ale teď už víme, že to stálo za to!!!!!! 

Co tomu předcházelo aneb rozhodnutí stavětCo tomu předcházelo aneb rozhodnutí stavět
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Petr a Ilona
Petr a Ilona (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací