Venkovní svítidla pro váš dům. Užitek i zábava

Autor: Uni-svitidla.cz (1 příspěvek)
Kategorie: osvětlení
19. 5. 2015
0 komentářů
Venkovní svítidla pro váš dům. Užitek i zábava
Příspěvek stavebníka
Venkovní osvětlení, to je moje oblíbené téma, neboť si bez venkovních svítidel již neumím svou zahradu představit. Zejména v létě, kdy na zahradě trávíme spoustu času s rodinou a přáteli.

Zpočátku jsem vybírala venkovní nástěnné svítidlo dle praktické stránky, nyní soustředím pozornost i na jejich estetickou úroveň. A kde venkovní osvětlení nakupujeme? Rozhodně na internetu. Výběr je obrovský a některé nabízí i přehledné třídění dle různých parametrů, stylů, provedení a účelu. Navíc nemusíte trávit čas u papírových katalogů a čekat na svůj protějšek ke vzájemné shodě. Já jsem si oblíbila www.uni-svitidla.cz, naposledy jsem tam kupovala venkovní sloupky a opět velká spokojenost. Ohromný výběr zboží a vstřícná zákaznická podpora.

Praktické venkovní osvětlení s čidlem

Na doporučení známých jsem si již také konečně objednala venkovní osvětlení s čidlem. Senzory pohybu tam nabízejí již od tří stovek, a pak stačí vybrat venkovní nástěnné svítidlo, do kterého senzor namontujete, případně můžete zakoupit typ svítidla s již vestavěným čidlem. Jak jednoduché a hlavně jak praktické a účinné – rozsvěcuje se pouze při pohybu a interval snadno nastavíte.

Venkovní osvětlení s čidlem vás zároveň upozorní na zloděje, a co je důležitější, tak vidím večer na schody a na klíče, které já osobně vždy velmi dlouho hledám v kabelce. Jinak zahradu jsme si osvětlili shora, pomocí sloupků – zahradního osvětlení, chcete-li a také směrem od trávníku, což skýtá neuvěřitelné úhly pohledu na zahradu, kterou takto jindy neuvidíte. Na co nesmíme zapomenout, je nasvítit cestičku vedoucí od branky ke garáži. A také se moc těším, až budeme objednávat venkovní svítidla, která rozzáří naše nové zahradní jezírko.  Ale to už si budeme muset objednat asi nějaká podvodní světla.

Reklama

Venkovní osvětlení – tajemný nádech života s praktickým dosahem

Přiznám se, že osvětlovat venkovní prostory mě baví víc jak interiér. Kouzelná atmosféra, zejména pokud se rozsvítí v záhonech solární osvětlení v podobě šnečků a trpaslíků s lucerničkami. Naše děti jsou nadšené. Jinak doporučuji venkovní nástěnné LED svítidlo. LED technologie je nepřekonatelná v okamžitém rozsvícení a ostrosti světla.  Přestože se jedná o dražší venkovní svítidla, tak v brzké době se vám investice díky úspoře elektrické energie vrátí, za což je rád hlavně manžel, který střeží naši rodinnou kasu.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Uni-svitidla.cz (1 příspěvek)
Další články autora:
Autor zatím napsal pouze tento článek.
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama