Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy

Autor: G SERVIS CZ (5 příspěvků)
Kategorie: Příprava zahrady
19. 11. 2013
0 komentářů
Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy
Příspěvek stavebníka
Nedostatek představivosti jistě někdy postihl každého nás. A pokud se to týká našeho budoucího bydlení, představy o něm má každý, jenže jak je zrealizovat? I zde platí, že odborná práce má přijít do rukou profesionálů.

Účelnost především

Pokud disponujete stavebním pozemkem a chystáte se stavět rodinný dům, zcela jistě máte představy, jak by měl váš budoucí pozemek vypadat. Zelený pažit, pergola, bazén, tůjky, a nebo také skleník či záhony s dobrou domácí zeleninou.

Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy

Ale jak to všechno účelně rozmístit? Kde jaké rostliny vysázet a v jakém množství? Kde vyvést elektriku či vodu?

Ano, i na takové "drobnosti" je potřeba myslet. Není nic horšího, než si postavit dům a poté zjistit, že žádný bagr není schopný vjet za dům a vykopat tam otvor pro bazén. A rozvádět a zakopávat elektriku k nově postavenému altánu, až když je na pozemku krásný souvislý trávník, také není žádná legrace.

Reklama

Zde by měla přijít na řadu práce profesionála. Společnost G SERVIS CZ, která je známá jako největší dodavatel projektů rodinných domů v České republice, přichází na trh s ojedinělou službou nazvanou Model pozemku. Ta vám nejenom reálně ukáže, jak bude váš pozemek vypadat, ale vzhledem k jasnému umístění drobných staveb na pozemku pomůže především ušetřit budoucí vícenáklady s dozařizováním zahrady.

Zahradní architekt vám bude naslouchat

Na základě vašich požadavků a přání s vámi nejdřív zahradní architekt zpracuje koncept pozemku. Nezáleží na tom, jaký tvar váš pozemek má, zkušený zahradní architekt si umí poradit s pravidelným, nepravidelným, úzkým, či svažitým pozemkem. Koncept pozemku je černobílá skica, která je potřebná pro funkční rozvržení staveb, prvků a zeleně na pozemku. Na jejím základě se zpracovává model konceptu, do kterého jsou namodelovány objekty (dům, altán, bazén, garáž atd.) a stromy.  

Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy
Reklama

Model konceptu vám pomáhá ujasnit si hmotu jednotlivých prvků a staveb na vašem budoucím pozemku a máte tak možnost velice reálně vidět, jak moc je pozemek „plný“ či „prázdný“. Po drobných korekcích začne zahradní architekt pracovat již na plném modelu pozemku, který obsahuje všechny plochy naspecifikovaných chodníčků, teras, bazénů, jezírek, dětských hřišť, stromů, rostlin a dalších objektů dle vašeho přesného zadání.  

Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy

Výsledkem spolupráce se zahradním architektem je fotorealistický 3D pohled na pozemek. Pokud je i toto pro vaši představivost málo, součástí služby jsou tzv. pohledy na pozemek z vámi vybraných úhlů a jakékoliv části pozemku. A co je ještě lepší, jedná se o pohledy z lidské perspektivy.  

Reklama
Zahradní architekt dokáže s pozemkem divy

Zajímají vás ceny?

Za černobílou skicu konceptu pozemku dáte 3.990 Kč a objednat si ji můžete ZDE. Realisticky vymodelovanou vizualizaci vašeho pozemku pořídíte u G SERVIS CZ za 11.990 Kč a objednávku naleznete ZDE.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
G SERVIS CZ (5 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací