SVÉPOMOCÍ ŽIVĚ JE TADY. NA CO SE MŮŽETE TĚŠIT?

Autor: ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
7. 9. 2014
3 komentáře
Příspěvek stavebníka
Přípravy projektu jsou za námi a já mám velkou radost, že Vás mohu dnes pozvat na první video, kterým otevřeme projekt Svépomocí ŽÍVĚ. Je před námi 30 měsíců, které budeme věnovat stavbě pasivního domu svépomocí pod dohledem videokamer. Pojďte se podívat, na co se v projektu Svépomocí ŽIVĚ můžete těšit.

Celý průběh stavby pasivního domu bude podrobně natáčen s několika kameramany. Pořízená videa budeme po celou dobu výstavby společně s články a fotografiemi postupně zveřejňovat na portálu Svépomocí.cz

K online obsahu podrobně zachycujícího celý průběh stavby pasivního domu svépomocí umožníme stovkám z Vás přijet se na stavbu domu podívat, konzultovat s odborníky a zástupci dodavatelů a cokoliv si na vlastní kůži vyzkoušet ŽIVĚ, přímo na stavbě. Kromě pracovních postupů ze stavby domu pro Vás budu k dispozici rozhovory s odborníky, jejichž témata můžete sami ovlivnit přidáváním komentářů k jednotlivým článkům.

Vaše názory a podněty jsou pro nás důležité a jsme připraveni zapnout kamery a ptát se za Vás.

Reklama

Ovlivněte průběh celé stavby! Komentujte články, posílejte dotazy na vše co Vás zajímá a těšte se na video odpovědi, které k vašim dotazům natočíme budeme pravidelně publikovat na portálu Svépomocí.cz

TIP: V příštím videu se dozvíte, jak jsme postupovali při hledání pozemku. Ještě jste neviděli naši upoutávku? Nevadí! Podívejte se na ni ZDE.

Otázka

Jaké otázky z oblasti stavby pasivních domů svépomocí si kladete? Zeptáme se za Vás. Pište do komentářů.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
ŽIVĚ 1
ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama