Izolace podlahy a rozvody teplovodního podlahového vytápění - pozvánka na sobotní workshop

Autor: ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
Kategorie: Rozvody elektřiny
12. 6. 2017
2 komentáře
Izolace podlahy a rozvody teplovodního podlahového vytápění - pozvánka na sobotní workshop
Příspěvek stavebníka
V sobotu 24.6.2017 pořádáme workshop na stavbě domu, kterou můžete sledovat v projektu Svépomocí ŽIVĚ. Ukážeme si pokládku polystyrenové izolace ISOVER EPS Grey na podlahu a následné provádění rozvodů teplovodního podlahového vytápění, pro všechny zajištěno malé občerstvení.

Na workshopu se dozvíte jak vyrovnat nerovnosti desky na kterou má být položena polystyrenová izolace. Jak správně vyplnit místa kudy vedou případné rozvody vody, topení, elektroinstalace, atd.  V dalším kroku se podíváme na postup pokládání fólie pro podlahové vytápění a následnou instalaci potrubí teplovního podlahového topení.  Na workshopu budou přítomni odborní technici:

  • Martin Kovařík - Patriotgroup s.r.o. - realizační firma, která v domě provádí rozvody rekuperace, podlahového vytápění a zapojení tepelného čerpadla
  • Robert Šmuk - Eltec s.r.o. - realizační firma, která prozradí své postupy pro vyrovnání podkladu a zjednodušení práce s pokládkou polystyrenové izolace pod podlahové vytápění
  • David Hořejší - UPONOR s.r.o. - dodavatel kompletního materiálu pro teplovodní podlahové vytápění

Pokud plánujete izolaci na podlahu pokládat ve svém domě svépomocí, určitě na workshop přijeďte. Robert Šmuk společně s bratrem Mojmírem pokládají od roku 2010 na stavbách podlahové izolace, systémy podlah. topení : teplovodní i elektrické topení. Osobně zalévají lité podlahy. Strojně je brousí a pokládají finální podlahy. Od klientů získali 678 doporučení kvality své práce z 683 zakázek na ploše zalitých a zbroušených již 149 184,5 m² podlah. Bratři Mojmír a Robert společně prozradí zjednodušené postupy pro vyrovnání podkladu. Usnadní Vaši práci s pokládkou polystyrenové izolace pod podlahové vytápění, případně poradí jak vybrat firmu, když si na něco netroufnete svépomocí.

Reklama
  1. Jak a čím vyrovnat nerovnosti před pokládkou podlahového polystyrenu
  2. Jaké typy polystyrenu máme pro podlahu připraveny
  3. Ukládání izolace na vyrovanou podlahu
  4. Jak si poradit v místech vedení elektroinstalací
  5. Postup instalace fólie pod potrubí podlahového vytápění
  6. Realizaci smyčky teplovodního podlahového vytápění 

Odvážní návštěvníci si budou moci vyrovnávání podlahy, ukládání polastyrenu a instalaci trubek podlahového vytápění vyzkoušet. Přijeďte se v sobotu 24.6.2017 podívat, jak postupovat při přípravě a instalaci teplovodního podlahového vytápění a načerpat praktické tipy od profesionálů.

Omlouváme se, kapacita workshopu je již plně obsazena.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
ŽIVĚ 1
ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací