ŽIVÉ SETKÁNÍ: Zakládání a zdění ztraceného bednění – přijeďte se podívat

Autor: ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
16. 4. 2015
0 komentářů
ŽIVÉ SETKÁNÍ: Zakládání a zdění ztraceného bednění – přijeďte se podívat
Příspěvek stavebníka
V září jsme spustili projekt Svépomocí ŽIVĚ, ve kterém natáčíme a zveřejňujeme videa z přípravy stavby pasivního domu svépomocí. Všechna zveřejněná videa s články najdete v záložce Svépomocí ŽIVĚ.

V sobotu 25. 4. 2015 nás čeká první letošní workshop, tedy živé setkání přímo na stavbě, při kterém budete moci sledovat zakládání a zdění ztraceného bednění od správného založení rohů, zjištění kde s pokládkou začít nebo způsobu, jak pracovat s nerovnými základy. Ukážeme si práci s nivelačním přístrojem a řekneme si, jakou armaturu do ztraceného bednění uložit.

Na místě budou 3 odborníci, kteří se ztraceným bedněním pracují každý den. Na cokoliv se jich můžete zeptat. A hlavně cokoliv si pod jejich dohledem můžete vyzkoušet, takže pracovní oblečení s sebou!

TERMÍN A MÍSTO ŽIVÉHO SETKÁNÍ

Místo: obec Rostoklaty (Úvaly, Praha – východ) mapa. Termín: sobota 25.4.2015 od 10 hodin. Cena: zdarma, navíc získáte propagační materiály společnosti Pres Beton. Doprava: vlakem – stanice Rostoklaty, autobusem, autem.

Na místě bude zajištěno malé občerstvení. Maximální kapacita je 30 účastníků.

Reklama
ŽIVÉ SETKÁNÍ: Zakládání a zdění ztraceného bednění – přijeďte se podívat

Omlouváme se, kapacita sobotního workshopu je již zcela zaplněna. Pokud chcete být kontaktování v případě, že někdo z přihlášených nebude moci přijet napište mi na email Pavel@svepomoci.cz

Těším se na první letošní živé setkání, zakládání a zdění ztraceného bednění svépomocí. VIDEO: v úterý jsme dovezli a složili ztracené bednění. Přijeďte se v sobotu podívat "jak na to"! 

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
ŽIVĚ 1
ŽIVĚ 1 (132 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací