Zalévání desky

Autor: Redakce (77 příspěvků)
4. 5. 2011
0 komentářů
Zalévání desky
Příspěvek stavebníka
Mysleli jsme, že v této fázi již budeme psát jak máme zalitou desku a natáhnutou hydroizolaci, avšak počasí je zákeřné a nepřálo nám.

08.04.2011 - Také díky počasí jsme museli podle stavebního dozoru, se vrátit o pár kroků zpět. Pánové kteří nám dělají základovou desku, tak dělali v dešti a podmočily se nám pásy. Takže zase odznova, vytáhli bednění a pásky poté vyházeli celou Tatru štěrku, která již byla udusaná v pásech a seškrábali bahno.(nadšení teda nebyli), ale co se dalo dělat, základy jsou hold důležité.Tak se do toho pustili.

12.04.2011 - Tento den naběhli chlapi a začalo se betonovat.jupííí

14.04.2011 - Bylo ráno a manžel jel na pozemek, konečně bylo vše připraveno na zalévání pásu s bedněním, pan Leska však přijel sám, tak manžel natáhl gumáky a dali se do toho, aby to bylo co nejdříve hotovo a aby neblokoval domíchávač cestu.

Reklama

21.04.2011 - Jelikož na pozemku nemáme zatím ještě vodu koupili jsem IBC kontejner, do kterého jsme doplnili vodu a vykopali jsme pod ním díru, aby se dalo nabírat vodu do kyblíku.

25.04.2011 - Celý den lítání, ale konečně máme namontovaný elektroměr a vyřízenou vodu

02.05.2011 - SUPER, podařilo se nám zbavit hlíny, kterou budeme zítra kopat, potřebujeme vybrat hlínu na budoucí terasu a ještě ubírat kopec za domem, pán cca 5 km od našeho pozemku právě potřebuje jílovinu, takže nám to bodlo. Pozítří se má zalévat deska tak uvidíme jestli nám do toho zase něco nevleze.:o)

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací