Příprava základových pásů

Autor: Redakce (77 příspěvků)
6. 4. 2011
0 komentářů
Příprava základových pásů
Příspěvek stavebníka
Tak jsem zjistily, že se Aprílovému počasí takhle neříká pro nic za nic Chvilku svítilo sluníčko, chvilku pršelo....no alespoň jsme měli čas na jiné věci ohledně stavby.

Jelikož nemáme na pozemku zatím vodu ani elektřinu musely jsme zatím vymyslet prozatímní řešení, jelikož chlapy potřebovaly vodu na mytí nářadí a poté taky na zalévání základové desky.

Přes internet jsme koupily IBC Kontejner, který díky službě 24 hod, byl hned druhý den na pozemku.

31.03.2011 Jelikož nemáme pozemek oplocený, koupily jsem v OBI dvě kovové velké tyče, řetěz a plachtu a přidělaly a přikryly jsme celý kontejner.(sice, kdyby ho někdo chtěl ukrást tak ho ukradne, ale dá mu to alespoň více práce)  

Reklama

01.04.2011 Další den nám dovezly ztracené bednění, přijelo auto a během chvilinky vyskládal traktor 16 palet bednění na pozemek a odjely, protože bylo mokro a díra plná vody.

03.04.2011 už se udělalo konečně hezky tak jsem se rozhodly, naplnit IBC Kontejner vodou, kdyby už začaly kopat, tak ať mají připravenou vodu na mytí.. Jezdily jsme z domu na pozemek, ale barel se plnil pomalu a pomalu, nakonec jsem do něj ,,natloukly" 500l .

04.04.2011 Dopoledne jsem se byly podívat na pozemku jestli je tam ještě voda a světe div se pásy byly vykopané a nyní na ně chlapi házely kameny a pokládaly zemnící pásek na hromosvod a uzemnění rozvaděče. Do toho začalo pršet a stavební dozor rozhodl, že tam nemají chlapi už co dělat a poslal je domů, pásy se začaly plnit vodou.

Zítra máme na pozemku schůzku a uvidíme kdy budeme moci zase začít stavět!!

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Redakce (77 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací