Betonování základových pásů

Autor: David a Verča (11 příspěvků)
19. 2. 2009
0 komentářů
Betonování základových pásů
Příspěvek stavebníka
Ráno jsme se sešli v8:00 o sestavě 4 lidí. Beton jsem měl objednaný od obce, který se vozil na sklápěčce Praga V3S po 2 kubíkách.

Bohužel začal jezdit až od 9:00, měli nějaký problém smícháním betonu, zasekla se míchačka. Na pásy se spotřebovalo 21,4 kubíku betonu B10. Po těch 2 kubíkách se to dalo, vždycky nacouval kpásu, my jsme rozmístili tabule plechu okolo toho pásu, aby nešel beton zbytečně na hlínu a vysypal to tam. My jsme pak měli čas beton rozházet, naházet do něj další kameny a přemístit plechy. Ve 12:00 jsme si dali pauzičku na oběd, který nám připravila moje manželka a její mamča, která umí úžasně vařit a péct buchty. Samozřejmě nechybělo nějaké to pivo a štamprlata slivovice na další rozjezd. Práci jsme měli hotovou v15:00 hodin. Vše proběhlo bez problému a jsem rád, že to zatím klape.

Tímto bych chtěl prozatím poděkovat za pomoc mému tchánovi, švagrům Pavlovi a Mírovi, skvělým ženám-manželka Veronika a moji tchýni a samozřejmě i vnukům a vnučkám za veškerou pomoc. Moc si toho smanželkou vážíme.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
David a Verča
David a Verča (11 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama