Vyrobte si doma živou vodu pomocí ionizátorů vody

Autor: ČistáVoda.cz (2 příspěvky)
23. 10. 2018
0 komentářů
Vyrobte si doma živou vodu pomocí ionizátorů vody
Komerční
Denní příjem pitné vody pro dospělého člověka by měl představovat v průměru 2 - 2,5 litru. Lidé se přitom zabývají zejména otázkou, zda toto množství reálné vypijí, už méně je zajímá, jaká je kvalita jejich vody. Zahrňte do svého pitného režimu i alkalickou živou vodu produkovanou ionizátory vody, která organismus nejen hydratuje, ale na druhé straně i uzdravuje.

Vše začalo v roce 1800, kdy anglický chemik Michael Faraday objevil zákon o elektrolýze. Na základě něj byly na počátku 20. století v Rusku vytvořeny první elektrolýzní stroje. Následně zkoumali technologii ruské elektrolýzy japonští vědci, kteří zjistili, že elektřická energie by mohla být použita na restrukturalizaci vody. První výzkumy pozitivních vlastností ionizované vody navazující na předchozí práce v Rusku začaly v Japonsku v šedesátých letech, které se pokládá za kolébku zrodu ionizátorů vody. Hlavním cílem výzkumu bylo používání elektronických zařízení na rozdělení vody na zásaditou a kyselou prostřednictvím procesu elektrolýzy. Na japonské univerzitě pro agrokultúru se účinky ionizované vody, zvláště kyselé, ukázaly jako velmi prospěšné zejména při výzkumech na rostlinách. I dnes pěstitelé růží používají kyselou vodu, aby květy při dodávce do květinářství vydržely delší dobu čerstvé a svěží. Následné studie zjistily, že ionizovaná živá voda výrazně pozitivně ovlivňuje i lidský organismus, podporuje odolnost vůči nemocem, zvyšuje výkon svalů a duševní bdělost. Jedním z hlavních důvodů, díky čemuž má ionizovaná voda tolik prospěšných vlastností na náš organismus, jsou malé shluky molekul. V běžně používané vodě z vodovodu jsou molekuly vody seskupeny ve velkých skupinách - obvykle 10 až 13 molekul. Ale v mikroskupině ionizované alkalické vody jsou shluky tvořeny pouze 5 nebo 6 molekulami. Tento průlomový objev od japonských vědců je tajemstvím neuvěřitelně silné hydratační energie ionizované vody. Díky tomu poskytuje člověku životně důležité zdravotní výhody. Ionizátory vody jsou v Japonsku dokonce schválené jako zdravotnická pomůcka a jsou používány na klinikách po celé zemi. Postupně se dostávají i do běžných domácností, je možno je nalézt v jednom z pěti japonských domovů.

Vyrobte si doma živou vodu pomocí ionizátorů vody

V posledních desetiletích se zařízení na produkci živé vody začínají používat v Severní Americe a ve stále větší míře i v Evropě následkem zvýšení povědomí o negativních účincích překyselení organismu z nezdravé stravy či životního stylu. Pití alkalické vody je skvělou pomůckou k neutralizaci a zneškodnění všech toxinů a kyselin v těle. Na trhu v současnosti existuje množství alkalizujících filtračních produktů. Kromě zmíněných elektrolytických ionizátorů vody se těší stále větší oblibě i ionizátory vody na bázi minerálů, které představují dostupnější alternativu.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
ČistáVoda.cz (2 příspěvky)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama