Elektroinstalace

Autor: Radek a Zuzka (9 příspěvků)
Kategorie: Rozvody elektřiny
19. 3. 2014
0 komentářů
Elektroinstalace
Příspěvek stavebníka
V prosinci 2013 jsme domluvili známého elektrikáře, se kterým jsme se domluvili, co budeme potřebovat (kupovali jsme si kabely sami) a na termínu práce.

Všechny dráty jsme koupili v jednom menším obchodě, kde nám dali ještě 10% slevu, tak jsme měli stejné ceny jako na internetu.

7.-8. prosince se začalo s natahováním. Eletrikář řekl, kde co se má vyškrábnout, a naši kluci jeli :). Půjčil nám vyškrapováky na porotherm, se kterým to šlo jedna báseň - kovová tyč s pilkou na železo do tvaru slzy. Za tento víkend se stihlo natáhnout elektriku v patře. Poté jsme se domluvili na práci až na leden, páč dřív neměl čas a všechny víkendy měl obsazené.

Nakonec k nám přišel až 9.-10. února, což nám nevadilo, mezitím jsme v patře natahovali lepidlo s perlinkou. Za tento týden udělali přízemí, krom garáže, tam jsme čekali na vodáka, kam bude umisťovat akumulační nádrž a bojler. Na začátku března dvě odpoledne natáhli elektriku v garáži. A teď už jen nám zbývá zapojit pojistky a vypínače, ale to dopíšu později, teď máme na práci začít dělat topení a štuky.

Reklama
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Radek a Zuzka
Radek a Zuzka (9 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací