Souhrn událostí od 17.2. do 3.3.2009

Autor: Honza a Petra (13 příspěvků)
12. 3. 2009
3 komentáře
Souhrn událostí od 17.2. do 3.3.2009
Příspěvek stavebníka
Takže teď čím začít?? No začnu klukama zednickejma, které jsem sehnal. Jsou naprosto v pohodě, práce jim jde od ruky, jsou šikovný a vědí, co jak dělat. Takže dozdily parapety pod francouzskými okny, dále celé zádveří dozdili pod strop.

Dále jsem se domluvili, že mi zazdí pouzdra pro posuvné dveře, které se budou zasouvat do zdi. Ty pouzdra přivezli ve středu 18.2, přivezlo je DHL až na stavbu, a do pátku měli chlapi zednický hotovo. V dalším týdnu mi položili ještě hydroizolaci a radonovou lepenku na místa, kde teď bude voda a kanalizace a také centrální vysavač.

Ve čtvrtek přijel chlapík z HUSKY montovat rozvody pro centrální vysavač, a přijede dodělat zbytek v pátek 6.3.2009. Od 26.2. 2009 dělají chlapi od firmy SVA vodu a kanalizaci. Jelikož máme vrtanou studnu, tak jsem si nechal dát extra trubky pro toalety. Splachovat se bude vodou ze studny. Jsou to takzvané dvojí rozvody. Kdyby náhodou někdy došla voda ve studni, tak přepnu v technické místnosti kohout a splachuji vodou z vodovodního řadu.

Elektrikář dodělává ještě pár zásuvek které jsem zakreslil pro kuchyň, ještě se dělali vypínače na další stahování rolet a nějaká zásuvka na PC síť. Chlapíci zedníci by měli ještě dodělat shoz na prádlo a ještě dozdít schody, to by měli dělat čtvrtek a pátek 5 a 6.3.2009

Reklama

Dneska jsme objednali všechny spotřebiče do kuchyně v Polsku. Dojedeme si pro to osobně, ale co je důležitý, při kurzu 6 Kč za polský zlotý, to vyjde na cca 88 000 Kč a to samé v čechách vyjde na 154 000 Kč. Takže celkem dost rozdíl. Určitě poreferuji, jak vše proběhlo s nákupem a pak buď doporučím, a nebo ne. Tak zatím vše.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Honza a Petra (13 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama