Přišel čas nakoupit materiál na stavbu - poradíme vám jak ušetřit

Autor: Wienerberger (70 příspěvků)
25. 2. 2020
0 komentářů
Přišel čas nakoupit materiál na stavbu - poradíme vám jak ušetřit
Komerční
Přinášíme vám zaručený tip jak ušetřit při nákupu kvalitního stavebního materiálu pro rekonstrukci nebo stavbu rodinného domu. SLEVOVÝ POUKAZ „Stavte výhodně“, který je výsledkem partnerství předních výrobců stavebních materiálů, garantuje slevu ve výši až 50 % na zdivo, střešní krytiny, komíny, okna či dveře, potrubí, a dokonce i koupelny.

Výrazná úspora a vysoká kvalita

Stavba rodinného domu je poměrně velkou investicí a proto je třeba myslet na to, aby dům dlouho vydržel. Z pohledu životnosti je pálené cihelné zdivo tou správnou volbou. Cihly dodají domu nejen požadovanou životnost, ale i zdravé a příjemné klima. V létě se dům nepřehřívá a v zimě udrží teplo uvnitř. Hodnota domů z pálených cihel stále stoupá. Nyní můžete navíc pořídit cihly, stropy a překlady Porotherm se slevou až 35 %. Aby do vašeho nového domu nezatékalo, zvolte pálenou střešní krytinu Tondach. Říká vám něco Stodo, Figaro, nebo Samba? Ten kdo staví dům už určitě ví o čem je řeč! Tyto moderní pálené střešní tašky s životností až 100 let můžete získat se slevou 31 %. Váš nový dům ale určitě bude potřebovat i komín. A co třeba rovnou jeden z nejkvalitnějších se slevou 35 % od komínového specialisty značky Schiedel? Okna i dveře pro váš dům zajistí český výrobce VEKRA známý svojí kvalitou a cenou. K té můžete ještě získat až 3 000 Kč bez DPH jako dodatečnou slevu!

Ušetřit můžete i uvnitř domu

Nejen na hrubé stavbě můžete výrazně ušetřit. Slevu dokonce 50 % můžete získat na potrubí pro podlahové vytápění od společnosti Pipelife. Chcete si vybrat novou moderní koupelnu? Společnost SIKO vám vyhotoví až 3 grafické návrhy zdarma. Pokud si v SIKO vyberete i novou kuchyni, získáte také její montáž zdarma.

Stavte výhodně - chytře, rychle a kvalitně

Použití kvalitních materiálů, při novostavbě či rekonstrukci domu, je zárukou bezproblémové stavby, užívání a dlouhověkosti vaší nemovitosti. Využijte SLEVOVÝ POUKAZ, díky kterému získáte ty nejkvalitnější cihly, střešní krytiny, komíny, okna či dveře, potrubí a koupelny s úžasnou slevou ve výši až 50 %! Zaregistrujte si slevový poukaz vyplněním krátkého formuláře ZDE. Poukaz na stavební materiál s garancí výše uvedených slev obdržíte na váš email. Tato nabídka je časově omezená. Vyplněním a odesláním formuláře se nezavazujte k žádným dalším akcím.

Přišel čas nakoupit materiál na stavbu - poradíme vám jak ušetřit
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Wienerberger (70 příspěvků)
Další články autora:
Kontakty na autora
https://www.wienerberger.cz/ +420 800 240 250
Wienerberger s.r.o. Plachého 388/28 370 01 České Budějovice
Poslat poptávku