Domov s nízkými provozními nároky a střechou zdarma

Autor: Tereza Malinová (119 příspěvků)
Kategorie: Projekt domu
14. 10. 2019
0 komentářů
Domov s nízkými provozními nároky a střechou zdarma
Redakční článek
Od roku 2020 se budou stavět domy s téměř nulovou spotřebou energie. Nejste si jistí, co to v praxi znamená a máte obavy, jak takový dům postavit? Vysoké nároky pasivních domů nebo domů s téměř nulovou spotřebou energie jsou ve stavebním programu Wienerberger e4 dům již standardem. Postavené e4 domy jsou nejen ekonomické, ale také estetické a ekologické. Nyní navíc probíhá soutěž o střechu zdarma.

Soutěž o e4 střechu Tondach

Do konce měsíce října 2019 probíhá soutěž o pálenou střešní krytinu Tondach. Podmínky soutěže jsou jednoduché, stačí se registrovat na webových stránkách https://e4dum.cz/e4-cihlovy-dum-bydleni-budoucnosti/. Ze všech účastníků bude vylosován jeden výherce, který obdrží poukaz na e4 střechu, tak se neváhejte zapojit.

Ekonomické řešení 

Cena domu e4 je plně srovnatelná s jinými konstrukčními řešeními na českém trhu. Tím, že je stavěn z ucelených systémů Porotherm a Tondach, je docíleno snížení nákladů na energie a emise CO2. Tradiční keramická konstrukce využívá akumulaci tepla pro udržení tepla v zimě nebo chladu v létě.

Nízké provozní náklady

Dům e4 má vysokou životnost, minimální náklady na údržbu. Dům postavený dle konceptu e4 je rovněž estetický a zdravý. Keramické materiály jsou zdraví neškodné výrobky, neemitují žádné organické těkavé látky ani formaldehydy. Z hlediska estetiky si můžete vybrat z typových projektů, nebo si navrhnout stavbu podle vlastních představ.

Reklama

Stavba svépomocí nebo na klíč

Pro projekt e4 dům se můžete rozhodnout pokud chcete stavět svépomocí ale i na klíč. Projekt vás provede celým procesem stavby a to již od úplného začátku. Máte otázky k projektu nebo sháníte projektanta? V rámci projektu e4 můžete využít bezplatnou a nezávaznou konzultaci, kde vám poradí další kroky nebo doporučí profesionálního projektanta. V případě, že chcete stavět dům svépomocí, můžete využít služby zapůjčení pomůcek a strojů, pomoc se založením stavby nebo slevy na stavební materiál. Chcete-li stavět dům na klíč, program nabízí spolupráci s ověřenými stavebními firmami a předními dodavateli. Sjednejte si bezplatnou konzultaci.

Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Tereza Malinová
Tereza Malinová (119 příspěvků)
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací