Přijďte na podzimní FOR INTERIOR objevit nové styly a zařídit své bydlení od podlahy až po strop

Autor: ABF (47 příspěvků)
23. 9. 2019
0 komentářů
Přijďte na podzimní FOR INTERIOR objevit nové styly a zařídit své bydlení od podlahy až po strop
Komerční
Letňanský veletržní areál přivítá na dvanáctém ročníku oblíbeného veletrhu FOR INTERIOR několik stovek domácích i zahraničních vystavovatelů z oblasti nábytku, interiérů a bytových doplňků. A na jaké novinky se můžete těšit?

Ve dnech 10. až 13. října 2019 budou na výstavišti PVA EXPO PRAHA kromě klasických interiérů a jednotlivých doplňků potřebných k zařízení bydlení k vidění i zajímavé novinky – interiéry v Boho stylu a práce čínských designérů a japonských nábytkářů. Nebude chybět ani oblíbený hit z posledních ročníků – ZÓNA SPÁNKU. Renomované značky postelí, matrací, ale i lůžkovin a dalších souvisejících produktů představí vystavovatelé z tuzemska i zahraničí.

Šálek kávy v bohémském stylu

Na bohémský styl bydlení se budete moci naladit nejen v expozicích, ale i v Boho café – kavárně dobré nálady, o které se zasadil tým designérů časopisu Nové proměny bydlení. Kavárna nabídne příjemné místo pro relaxaci a současně se stane po celou dobu veletrhu centrem doprovodných programů. Budou se zde konat například workshopy makramé, přednášky o chytré domácnosti, o spání a další.

Práce čínských designérů

V rámci expozic návštěvníky jistě zaujmou i unikátní produkty čínských designérů. K vidění zde budou například mikrokrystalické dlažby s originálními vzory, koupelnové vybavení nebo ručně vyráběná umyvadla či masivní koupelnový nábytek v kombinaci s mramorem.

Cenné rady odborníků i soutěž

Veletrh FOR INTERIOR nabídne bohatý doprovodný program s přednáškami, workshopy a dalšími setkáními s uznávanými osobnostmi napříč obory. Představí se například Iva Bastlová s novou knihou o barvách v interiérech, Radka Košíčková z Evropské školy Feng Shui nebo duo Klára Císařovská a Petra Kocourková z MOOZA Architekti. Návštěvníky čeká i SOUTĚŽ o atraktivní ceny s Tvbydleni.cz. Od druhého dne konání veletrhu můžete také navštívit souběžnou akci, kterou je gastronomický veletrh FOR GASTRO & HOTEL.

Galerie

Přijďte na podzimní FOR INTERIOR objevit nové styly a zařídit své bydlení od podlahy až po stropPřijďte na podzimní FOR INTERIOR objevit nové styly a zařídit své bydlení od podlahy až po stropPřijďte na podzimní FOR INTERIOR objevit nové styly a zařídit své bydlení od podlahy až po strop
Pomohl vám tento obsah?
Sdílejte ho s přáteli...
... nebo mu přidejte hodnocení
Přidávat hodnocení může pouze přihlášený stavebník
O autorovi
Další články autora:
Víte, že můžete také vytvářet příspěvky? Kvalitní příspěvky finančně odměníme. Zobrazit více informací
Reklama
Reklama

Akce na stavební materiály, nová videa a postupy...

Reklama
Reklama